-->

23 Apr 2012

MyspaCe ZizaN duLu2 KaLa..hehe


Assalammualaikum..
masa dok jalan2 n lepak kt FaceBook..ada jozannerz(Nuur Dhia) yg post pasal benda nih..Katanya die terjumpa Myspace lama Zizan yg bertahun-tahun sudah yg mmg sudah ditinggalkan dgn rasminya oleh Zizan..x sangka akaun Myspace Zizan tuh wujud lagi haha..dulu2 aku ada gak Myspace tpi x aktif pun..pasword sume lupa dh..dolu2 aku aktif kt Friendster haha..Friendster pun dh tinggal nostalgia je skrg hehe..apa yg menariknya adalah benda yg ditulis oleh zizan dlm section ABout Me tuh hehe..jom tengok...

 About me:
Nama :: Mohd Razizan b. Ab Razak
Nama Samaran :: ZIZAN
Bangsa :: Bukan Cina dan bukan India
Asal :: Terengganu
Tarikh Lahir :: Time bapak saya isi borang
Cita cita :: Nak jadi superman..kalau bole lah..kalau tak..dapat jumpa suparman poon jadilah
Pengalaman Paling Melucukan :: Bila tgh keje
Hobi Waktu Bekerja :: Melawak
Binatang Kegemaran :: Cacing tanah gambut
Pelawak Kegemaran :: Pelawak yang kelakar
Satu Jenaka Paling Melucukan :: Spontan
Tiga Perkara Menarik Tentang Anda :: 1,2,3 SPONTAN
Tiga orang/benda yang anda akan bawa jika terdampar di sebuah pulau. :: Siti Nurhaliza, JoHaN & Makanan
 Details

  • Status: Single
  • Here for: Networking, Dating, Serious Relationships, Friends
  • Hometown: terengganu
  • Orientation: Not Sure
  • Body type: Slim / Slender
  • Ethnicity: Latino / Hispanic
  • Religion: Muslim
  • Zodiac Sign: Taurus
  • Children: Undecided
  • Education: College graduate
  • Occupation: saka lembut..x rela mak...
  • Income: $45,000 to $60,000

Yang menarik perhatian aku tentulah ttg 3 org/benda yg anda akan bawa jika terdampar di sebuah pulau?Zizan jawab nk bawa Siti Nurhaliza haha..maybe zizan nak suh siti nyanyi je 24 jam kt situ haha..n nk bawa makanan,bab makanan tuh kire okey lagi..part paling sweet Zizan nak bawak Johan gak hehe..comel jer terdampar kt pulau pun nak gak heret Johan ikut die sekali hehehe..sweet tul..no wonder la persahabatan diorang kekal sampai skrg ^_^
hehehe..

16 ulasan:

  1. hahaha.. dye saja nk dengki johan ikot terdampar skali...

    BalasPadam
  2. haha , ada gak macam tu eh , awal2 lagi dah memang lawak zizan nih , kah3 ,,

    BalasPadam
  3. ada hati nak bwk CT kan..:)

    BalasPadam
  4. sweetnye zizan..miss banu mesti minat giler ngan derang kan? hehe

    BalasPadam
  5. Yuhuuuu Emma Blogwalking here =)

    BalasPadam
  6. eyh..mereka dh kawan sejak belum masuk rajalawak ke?? sweetnyee..(^_^)

    BalasPadam
  7. kalau ade johan..tentu zizan xboring.. sbb diorg skepala..
    silap hari bulan, datuk siti nur haliza pun boleh jadi plawak kalau terdampar kat pulau dengan depa 2org ni..hehehe

    BalasPadam
  8. bkn main lg si zizan nk bwk ct kan,cnfirm dgn dato' K skali lah dia kna bwk.hhahaha

    BalasPadam
  9. deqla-aah hehe die nak jugak johan pun terdampar sekali ngan die..sweet..

    CikNana-kannnn sweet sgt..
    shafiq-tula pasal dulu2 pun die dh lawak..
    Azzah-aah ada hati tuh nak bawak Ct hehe..kesian CT asyik dok gelak x henti2 sbb diorang hehe

    NEL-hehe aah minat JOZAN sejak Raja lawak yg 1st lagi hehe..

    Sweety-xdelah diorang start berkawan masa sama masuk2 raja lawak musim pertama tuh..kirenyer myspace tuh dibuat lepas die kenal ngan johan mungkin dalam tahun 2007 or 2008

    cik Nur-betul tuh silap haribulan Siti pun berjangkit dgn lawak diorang pastu jadi pelawak hehehe..

    BalasPadam
  10. ni mmg betul2 best fren ni. sahabat sehidup semati. hihi.. sweet la zizan. :)

    BalasPadam
  11. Hehehe..memang lawakla zizan tu...ada hati nak bawak ct sekali tu...

    BalasPadam
  12. hihi. mmg lawak la zizan. poyos yg kelakor. ;)

    BalasPadam
  13. cik syahbanu yg di sygi,thanx sbb sudi letax nme dya kt entry ney(terharu)...2la,sweet sgt3 dowg kan???syg dowg <3

    BalasPadam
  14. cik syahbanu,thanx sbb sudi tulis nme dya lam entry kali ney(terharu sgt)...hehe...dowg memg sweet sgt3...syg dowg<3

    BalasPadam
  15. comey sgt zizan tulis cmtu kt myspace die..agak2 kalo kite tanye die skrg..rasenye die bwk johan lagi tak? eh ape kate tanye johan plak die bwk sape? jozanners tlglah tanye jozan pls :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017