-->

23 Apr 2012

23 ApRiL-HaPpY BirtHDay to Me! ^_^



Assalammualaikum..
Alhamdulilah tiba juga 23 ApRiL hehe..waaa makin tua dh hehe..
bermula tepat 12tgh mlm tadi handphone aku dah masuk byk mesej yg wish HAppy Birthday to Me..kat Facebook pun saMa semua wish..mekasih pada sesape yg sudi wish tuh..terharu dengan ucapan diorang semua..termasuk juga ucapan2 blogger2 yg join My 1st Giveaway with Kak Aziela tuh..aku harap doa2 dan ucapan korang semua kat aku jadi kenyataan la hendaknyer Aminnnnnn...
hari nih ada beli kek haha tapi makan sendiri2 jela kan hehehe..apa yg x bestnyer hari ni selsema la plak adoiii...tapi takpe apa2 pun kita enjoy makan kek dulu hehehe...
thanks pada pengunjung2 blog nih juga yg sudi singgah,follow dan juga rajin tinggalkan komen2 yg best kt sini..terima kasih sgt2..im really appreciate it..thanks uollsss...

21 ulasan:

  1. hapy besday dear....mg ceri selalu..:)

    BalasPadam
  2. selamat hari lahir....beli kek x der gambar jozan ker??ekekeke...

    BalasPadam
  3. makin selesa bile terjah kat sineh hari neh...nampak cantek blog neh...hehehh

    BalasPadam
  4. selamat ulantahun kelahiran miss banu.. besday miss banu sama dengan org yg pernah rapat dgn cik nur la... :)

    BalasPadam
  5. selamat Hari Lahir dear...semoga sentiasa dalam rahmat Allah..

    BalasPadam
  6. happy bestday miss banu ^^

    BalasPadam
  7. happy besday miss banu! may all ur wishes come true!! may Allah always bless u!!

    BalasPadam
  8. wahh!! hepy birthday day miss banu.. moga sehat selalu,murah rezki,cpt kawin yee.amin..(^_^)

    BalasPadam
  9. pheonix-beli kek lau ada gmbr jozan jwbnyer mmg x mkn la kek tuh kan haha sbb x sampai hati nk mkn kek yg ada jozan tu hihihi..

    thanks yer pada semua sbb wish my besday..hope apa yg korang doakan jdi kenyataan aminnnnnn....

    BalasPadam
  10. happy birthday miss banu. moga panjang umur & diberkati selalu. mntak kek sket. ehehe.. :)

    BalasPadam
  11. selamat hari jadi sayangggggggggggg..

    nak nyanyi ke?takyah la eh?

    kita doa senyap2 je..haha.

    BalasPadam
  12. happy bestday cik mulan!!!!!!! bak sikit kek...

    BalasPadam
  13. happy bufday :D semoga pnjang umur. n dmurhkan rzeki selalu :D

    BalasPadam
  14. selamat hari lahir.semoga panjang umur,sihat selalu n murah rezeki.Hari lahir fahz lambat sehari dari miss banu.tak sabar tunggu 25 april :)

    BalasPadam
  15. SELAMAT HARI LAHIR!!
    semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki... :)

    BalasPadam
  16. hepi befday miss banu. semoga sehat & berjaya sokmo. ;)

    BalasPadam
  17. hepi besday~~~ hehe :)

    moga sukses2 selalu :D

    BalasPadam
  18. Akak pun nak wish awak hepi besday juga... Masukkk jer opis, terusss akak buat entry untuk awak...

    Love u.....

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017