-->

24 Apr 2012

THanKs paDa seMua yg Wish My BesDay =)

Assalammualaikum..
wah hari nih dah masuk 24 April..walaupun gitu masih ramai yg wish Happy Besday to Me..thank you so much..kepada pengunjung blog ni yg wish..terima kasih yer..harap ucapan dan doa2 korang pada saya akan jadi kenyataan laa hendaknyer aminnnn...yg paling meriah tentulah di Facebook kan..di Wall Facebook penuh dgn ucapan besday dari warga Facebook hahaha yg terdiri dri my friends ada dari member2 sekolah,member2 universiti,dari member2 Jozannerz pun ade..hanya ucapan thank you yg dapat diberi sbg tanda penghargaan..

Ingatkan ucapan besday hanya dekat wall facebook jer..x sangka kat page JOZAN MAHARAJALAWAK FAN CLUB's (Official Page) pun ade yg wish my besday..ramai yg wish hehe x sangka sampai ke situ plak yg wish hehe..
popular sekejap hahaha...tak lupa juga pada akak Aziela yg merupakan penganjur bersama utk My 1st Giveaway tuh,kak Aziela ni siap buat satu entry special khas for me..thanks ye kak ^_^
wahh rasa mcm menang award la plak dok uat ucapan terima kasih ni hehehe..apapun thank you Uooolllss..peace yo =)




P/S-Korang semua yg mana belum join 1st Giveaway Miss Banu & Aziela jemput join k..jgn lupe join tau =)

8 ulasan:

  1. wah...hebatlah miss banu..popular gitu. :)

    BalasPadam
  2. wahh..syok gileeer die erkk..hihi

    BalasPadam
  3. Salam Cik Banu ;) Jemput singgah ke blog Zam time2 free~

    http://zamani84.blogspot.com/2012/04/happy-birthday.html

    BalasPadam
  4. miss banu ni mmg minat giler eh ngan jozan..hehe~~

    BalasPadam
  5. wlupun cuma sekdr ucpn tp sgt2 berbesar hati kan?? deqla pun mcm tu jgk..rasa terharu gitu..

    BalasPadam
  6. happy belated birthday miss banu :)

    #hye tuan tanah , jemput singgah blog saya . ada makan makan sikit :D

    BalasPadam
  7. Wah!! besday girl kita dapat wish dari rakan2 blogger yang spesial yekk..
    Aku pun nak ucapkan hapi besday to u!!
    Ambil Kesempatan Vote Me as Blogger Of The Year

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017