-->

14 Apr 2012

New Look of My BLoG =)


Assalammualaikum...
hehe sape yg masuk blog nih bermula pagi tadi mngkin terkejut bila blog nih berubah wajah haha.sebenarnya semalam saya diberitahu bahawa blog ni telah berjaya dipilih utk diedit oleh Haruno Hana..sebab ritu ada join segmen edit blog yg dianjurkan beliau..so inilah hasilnya..
maybe masih ada proses penambahbaikan lagi..
so korang2 sume apa pendapat korang tentang wajah baru blog nih..okey x?ke korang suka wajah blog ni yg lama?cer cite skit?
bukan selalu kan nk dpt peluang untuk blog kite diedit kan..bila bertuah baru la dapat..saya pun masih membiasakan diri dengan wajah baru nih hehe..nmpk sweet je kan..

18 ulasan:

  1. sukeeeee..!!
    cantik sangat...!

    BalasPadam
  2. Dah bertambah cantiklah blog ni..hehe~~ :)

    BalasPadam
  3. wahh..baru nmpak feminin skit kn..lawa cun n lembut jek..(^_^)

    BalasPadam
  4. wow. santekkkkkk. untunglah org editkan blog. ;)

    BalasPadam
  5. serius...suka...
    sangat kemas...PINK n sejuk=)))

    BalasPadam
  6. tahniah blog sudah berubah wajah.. tampak lebih menarik... cuma sidebar ni.. terlalu panjang meleret... harus buang mana2 widget yg tak perlu...

    BalasPadam
  7. so suweeeeeeeeeeeeeeeeeeet ;)

    BalasPadam
  8. cantek!! ingatkan mama yg editkan.. hihi

    BalasPadam
  9. dya ingatkan salah masuk blog..hahaa

    BalasPadam
  10. lagi kemas and cntik... hehe.. suke hati je komen blog org kan cik banu :) apapun suke new look of ur blog :)

    BalasPadam
  11. fuyyooo wajah baru. cun, nmpak simple tp ceria. sesuai ngn awk. :)

    BalasPadam
  12. oh, hasilnya kemas dan cantik;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017