10 Okt 2014

Deepavali Sale at Lazada Malaysia

Assalammualaikum dan haiii semua...
Best jadi rakyat Malaysia sebab selain kita dapat cuti untuk setiap festival, kita juga akan dapat apa-apa sale sempena festival di Malaysia. Oleh itu Lazada Malaysia juga melancarkan kempen 
Deepavali Sale.. yang akan berlangsung selama 13 hari bermula 9th-21st October 2014. 

Kempen ini menumpukan 3 kategori utama iaitu Kitchen Must Have, Deepavali Fashion dan Best Seller Mobile Tablets.

- Diskaun sehingga 68% untuk semua peralatan dapur. 
Wowww best tu, banyak peralatan dapur yang berguna lagi menarik disini, antara yang paling saya suka adalah - EAGLE Degchi Pot sebab ianya banyak kegunaan, selain ianya tidak mudah kotor mahupun berkarat serta membantu mengekalkan suhu makanan dan menjadikan makanan tersebut tidak mudah basi.
- Macam kita sambut Hari Raya jugak, of course nak baju baru, semua baru. Sempena Deepavali yang akan datang pon, terdapat pelbagai oufit cantik yang sesuai digayakan semasa Deepavali.
- Diskaun sehingga 68%. Time ni la sesuai kalau nak survey phone ke, tablet ke, phone accessory ke, time sale ni la boleh grab. :)
Walaupon kita Orang Melayu mahupun orang Cina tak selebrate perayaan Deepavali ni, tapi kita boleh amik peluang dengan sale yang dijalankan sempena perayaan Deepavali ni betul tak?Hehehe :)
So, Kalau nak tengok campaign ni boleh click sini : Deepavali Sale..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Farah Waheda Wahid berkata...

wahhhh sudah ada deepavali sales, menarik ni...

Vee Sandi berkata...

ya la ,sat gi deepavali / awal muharam juga ...

Related Posts with Thumbnails