31 Okt 2014

Episod Akhir Drama Selamat Pengantin Madu Tv3

Assalammualaikum..
Akhirnya tamat sudah drama ni..mesti ramai tak suka n menyampah dgn watak Masmira tuh kan. Last2 kena cerai gak hahaha bagus2. Mula2 rasa yang Zul tu akan rujuk balik dgn Mas tu, tambah2 isteri pertama iaitu Hana pun macam x kisah n suruh Zul rujuk balik dengan Mas tu kalau die rindu dgn Mas tu. Siap Zul tu dah pergi rumah Mas dah, ingatkan die nak rujuk rupanya tak, die datang untuk minta maaf jer dgn Bekas Mak Mertua die. Akhirnya happy ending Zul dan Hana jer dan tiada lagi orang ketiga. Best cerita ni. Sape yang suka tengok drama ni sila angkat tangan skrg hehe.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Jazz Lover berkata...

Tak pernah tengok pun cerita nie sebab kat asrama tak ada TV tapi bila baca ulasan2 rakan2 blogger, nampak bha cerita nie best.

Pokok Manggis Depan Rumah berkata...

Saya pun adatengok juga. Sama-sama join tengok. Pandai pengarah dia bua cerita ni. Last tu macam gaya dia pegi merujuk baik. Tapi tidak sebaliknya kan.

kehidupan sihat berkata...

haha..mmg lain dari drama sebelum2 ni..dah tamat dah.. :)

Cik Balqis berkata...

ssh nak cari isteri macam hana kt msia nie..hehe

Related Posts with Thumbnails