-->

1 Jan 2015

Perkahwinan Pelakon Filipina Marian Rivera & Dingdong Dantes

Assalammualaikum..
30 Disember 2014 adalah hari bersejarah buat pasangan popular ini yang juga merupakan pelakon popular Filipina iaitu Marian Rivera dan Dingdong Dantes. Mereka turut dikenali dengan nickname DongYan Couple. Rasanya banyak drama lakonan mereka berdua ditayangkan di Malaysia seperti Marimar, Dyesebel, Dangerously In Love. Marian Rivera turut popular dengan watak Angeline dalam drama Temptation Of Wife. Pasangan ini memang sama cantik sama padan kan. Marian Rivera memang sangat jelita dengan gaun pengantinnya yang curlazz gitu. Apapun jom layan gambar2 perkahwinan diorang kat bawah ni k.

3 ulasan:

  1. sepadan gila la dorang ni..hurmmm dah la dress tu bukan main cantik hehe

    BalasPadam
  2. waaaah. cantik sangat. sepadan. btw, jom join segmen pertama aisyah ^^

    BalasPadam
  3. dh lama tak tengok drama filipina. kalau dulu memg gila kot, lagi2 drama kalo couple dia kristine hermosa n jericho rosales. bkn setakt saya jer, mak abah pn tengok sama.. hehe.. memg sangt cantik la dua orang tu bla bergandingan tp jodoh diaorang tak bersama...hehe

    <a href="http://zinziemeewah.blogspot.com'>zinziemeewah</a>

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017