-->

23 Jan 2015

Sinopsis Filem Suamiku Encik Perfect 10!

Assalammualaikum..
Bermula 22 Januari ini, filem Suamiku Encik Perfect 10! yang dibintangi oleh Aaron Aziz, Lisa Surihani akan ditayangkan di Pawagam. Filem Suamiku Encik Perfect 10! ini adalah adaptasi daripada Novel popular yang tajuknya juga sama, hasil nukilan novelis Syamnuriezmil. Wahh mesti best ni kan. Peminat Lisa dan Aaron mesti tak sabar nak tengok filem ni kat pawagam kan, Agak2 boleh box office tak cite ni kat pawagam nanti? sama2 kita tunggu, sebelum tu jom layan Sinopsis filem ni kat bawah k..

Sinopsis Filem Suamiku Encik Perfect 10!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017