2 Jan 2015

Berita Harian, Metro Naik Harga


Assalammualaikum..
Mulai hari ini, 1 Januari 2015 Akhbar Berita Harian (BH), Harian Metro naik harga sebanyak 30 sen iaitu dari RM1.50 ke RM 1.80 sekarang untuk hari2 biasa, untuk hujung minggu aku tak pasti lak naik harga ke tak. Akhbar2 lain aku tak pasti pulak, naik harga jugak ker? huhuhu kalau naik 10 sen boleh terima gak ni sampai 30 sen. Rasanya pasni makin ramai pe baca online jer newspaper ni tak pun tunggu berita kat tv. Tapi kalau ada topik menarik dan isu2 hangat berlaku, mesti orang beli gak newspaper ni semua. Apapun tepuk dada tanya selera.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Budak Nuizz berkata...

bce online ajalahh lpsni tp bila bce newspaper rse mcm lebih puas mmbaca.. kikiki
http://ijahoney.blogspot.com/

Mohd Shahril Fawzy Suhaili berkata...

Rasanya tak relevan lagi untuk mereka naikkan harga untuk surat khabar kerana dengan teknologi yg semakin canggih ni orang ramai lagi prefer untuk membaca berita melalui online saja. hmmmm

ejulz berkata...

Sekarang ni berita di hujung jari.. :)

Jemput Join "Trip ke Sabah naik Myvi" kalau belum join.. tQ

Like page "Ejulz Blogshop" jika sudi.. Terima kasih

Sarah Halim berkata...

kena baca online. hehehehe ;D

http://sarahhijabista.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails