4 Jan 2015

Siri Animasi/Kartun Puteri TV3 Episod 1 Hingga 6

Assalammualaikum..
Rasanya ramai yang suka tengok siri animasi Puteri kat tv3 tu, cuma biasalah cite ni sangat pendek dalam 7 minit jer untuk setiap episod. Walaupun hanya 7 minit jer tapi sangat menarik dan menghiburkan. Mengisahkan 5 puteri iaitu puteri limau manis, limau kasturi, limau bali, limau purut, dan limau nipis dari kerajaan Limau. Kelima-lima beradik ini mempunyai kemampuan yang luar biasa yang apabila digabungkan, mampu menjaga keharmonian dan keamanan dalam kerajaan dengan mengalahkan ancaman jahat, makhluk mistik dan sihir. Aku ni tak berapa gemar siri animasi/kartun ni, tapi bila tengok animasi Puteri ni, rasa best laa, rugi tak tengok. 
Jadi kat bawah ni aku senaraikan link2 untuk korang tengok animasi Puteri ni dari Episod 1-6. Korang just klik jer link kat bawah ni k. Selamat Menonton.


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

Tiada ulasan:

Related Posts with Thumbnails