2 Nov 2015

Lagu Dan Lirik Milikmu Selamanya Nyanyian Dato Siti Nurhaliza (OST Memori Cinta Suraya)

Assalammualaikum..
Sape Layan Drama Memori Cinta Suraya..di Astro Prima dan Astro Mustika HD kat sini? Sape yang tengok drama ni mesti suka dengan OST / Lagu Tema drama ni yang mendayu-dayu tu kan. Ramai gak yang tanya pasal lagu tema drama Memori Cinta Suraya ni, meh sini aku gtau hehehe, lagu tema yang sedap dan mendayu-dayu tu bertajuk Milikmu Selamanya dan dinyanyikan oleh Dato Siti Nurhaliza. Memang syok dengar lagu ni tambah2 dinyanyikan oleh Dato Siti Nurhaliza gitu. Setakat ni aku tak jumpa lagi Official MV ataupun lagu yg full version tapi korang boleh layann video lagu serta liriknya sekali kat bawah ni, lagunya jelas didengar juga. Selamat Mendengar dan menyanyi hehehe.

Lirik Lagu Milikmu Selamanya - Dato Siti Nurhaliza ( OST Drama Memori Cinta Suraya)
Apakah kau tahu
Di dalam hatiku

Cintamu telah larut

Menjadi darahku



Betapa rinduku

Tak henti menderu

Indahnya namamu

Berharap kau selalu ada

Menemani aku
Saat tawa dan tangisku

Cintaku ini cinta sejati
Kepadamu belahan jiwaku
Tak akan pernah luntur dan layu
Janjiku paut di dalam hatimu
Selamanya aku milikmu
Selamanya aku milikmu

Ku rebahkan hidupku padamu
Yakini ku milikmu selamanya

Cintaku ini cinta sejati
Kepadamu belahan jiwaku
Tak akan pernah luntur dan layu
Janjiku paut di dalam hatimu


Lagu Milikmu Selamanya nyanyian Dato Siti Nurhaliza


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Muhammad Faizal berkata...

Salam subuh... saya suka lagu ni...sedap... citer memori cinta suraya ni pon layan....

Busyra Bt Takiyudin berkata...

lagu ni.. busyra minat sngt. hehe

Related Posts with Thumbnails