-->

3 Nov 2015

BROMANCE JOZAN

Assalammualaikum..
Bila scroll kat Instagram aku terjumpa ler gambar JOZAN ni dan komen sweet antara diorang hehe. Disebabkan di blog ni ada page khas tentang Jozan so aku pun buat laa entry pasal ni. Rasanya semua pun tahu salah satu keistimewaan Jozan pada peminat mereka adalah bromance diorang, yang mana diorang sangat sweet antara satu sama lain. Walaupun kadangkala diorang ni lama x berjumpa sebab masing2 busy dengan hal masing2 tapi bak kata pepatah Jauh di mata dekat di hati gitu. Johan sayang Zizan dan Zizan juga sayang Johan. Zizan pun releks jer kiss Johan live kat Tv gitu, sweet jer friendship diorang ni.. Apapun korang usha jer laa komen dan caption yang aku print screen dari Instagram Zizan ni.




3 ulasan:

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017