22 Mac 2013

Ungkapan Kata BerNafas CiNta- Feeza (Lagu/Lirik)


UngKaPan Kata BerNaFas CiNta- Feeza

Dikeheningan malam yang panjang 

Mataku matamu bertentangan 

Terjalin semangat yang membuka rahsia dijiwa. Dengan getaran rasa kau bisikan 
Ungkapan katamu bernafas cinta 

Indahnya debaran saat pertama bersua. Tak pernah kuharapkan kau bersumpah setia 
Demi kerana alam dan malam telah Menjadi saksi kita, 
Ikrar cinta abadi yang bersemi, Lena dibuai angin malam ini 

Kita berdua bertemu rindu bersaksi purnama, Kita bersama saling bercinta sehati dan sejiwa 
Kita bersama saling berdoa 

Berkekalan akhirnya..
Assalammualaikum..
Hari ni saja nak share lagu ni dgn uolls semua..hehe lagu ni mmg dah lama, penyanyi die pun x tahu entah ke mana, dulu dengar nk buat comeback pastu senyap sampai sudah..aku ingat lagi, lagu ni popular masa aku sekolah rendah lagi time tu aku dalam darjah 4 kot lau x silap hehe..best gak lagu ni mendayu jer..maybe ramai yg tak tahu lagu ni sbb lagu ni kira dh lama gak laa..tapi memang layan lagu ni..jom tengok muzik video lagu ni dibawah ni..doodle kt atas tu credit to fizgraphic.com





♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

12 ulasan:

AyueJean AJ berkata...

Bila nyanyi lagu ni kat karaoke ramai tak tau lagu apa...
ehheheh..

Mrs Velentine berkata...

x pernah dengar lagu ni

Deqla manjew berkata...

lagu sgt2 lama ni..suara dia akan2 ziana zain kan...deqla suka gak lagu ni... besttt...

Solehah Shamsuddin berkata...

wah layan lagu2 lama ye miss banu.hehe merdu gak suara feeza ni :)

Ibu Amirul berkata...

macam penah dengar lagu ni
tapi ingat2 lupa

Yumida Huda berkata...

sy tahu lagu ni sis...syok eh..mendayu dayu

Chic Na berkata...

tak pernah tau pun lagu ni.

Cik Nur™ berkata...

best jugak ye lagu ni...

izan mama mia berkata...

xingat dah lagu nie,..tapi sedap gak kan

Hanif Idrus berkata...

Sama gak..tak pernah dgr

Cinta Misteri berkata...

feeza...ntah manalah minah ni skang. lagu best, suara ada...

ehhhh, miss banu seangkatan ngan CiM ke. rasanya ni pown lagu2 zaman CiM dulu..

Che Rosliza Che Mat berkata...

Best jugak dengar lagu nie...walaupun lama...

Related Posts with Thumbnails