-->

24 Mac 2013

JaWaPaN TeKa TeKi SuKa HaTi-Siapakah Mereka??

Assalammualaikum..
beberapa hari lepas aku ada suruh korang teka siapakah nama pelakon2 diatas berdasarkan gambar mata diorang tu hehehe..so hari ni aku nak bagi jawapan lah kan..nampaknya ramai yg berjaya menjawab dengan betul sekali hehe..syabas2 korang memang teliti hehehe..ada yang memberi jawapan lengkap siap dengan nama sebenar pelakon serta nama watak dan drama mana..terror2 suke2..so jawapannya...
1)MerLiN->Colin Morgan
2)MorGaNa->Katie McGrath
3)Arthur->Bradley James
4)Gwen/Guinevere->Angel Coulby
Keempat-empat mereka adalah pelakon utama dalam cite MerLiN.

iNilah Senarai Mereka2 yang sudi memberikan respon/komen dan menjawab soalan2 diatas..hehehe thanks sbb ambik bahagian teka teki saya yg merapu ni ehehe..apa lagi jom Blogwalking ke blog2 mereka..


P/s-bila tengok gambar2 diorang ni, Rindu plak dgn cite Merlin ni adehhhh...

15 ulasan:

  1. hohoho..sume salah
    lama dh x tgk citer merlin ni..masa skolah menengah je tgk

    BalasPadam
  2. assalam..
    husna tag awak kat sini..=)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/the-2nd-happy-giveaway-by-nana-riiri.html

    BalasPadam
  3. Yeayy betul semua. Suka sangat2 okay! hehe solehah peminat cte Merlin, mstilah tau mata diorang.haha selalu usha mata diorang ni. tengok je pic atas sekali, dh agak itu mata Merlin.hahaha :D

    BalasPadam
  4. Sampai musim 4 ajer yek..huhuhuh
    Baguslah..jgn panjang sangat.

    BalasPadam
  5. Hanif Idrus-Merlin ni sampai musim 5 jer hehe

    BalasPadam
  6. Rindulah kat depa2 ni miss banu... :)

    BalasPadam
  7. oh yeah!! betul semua... mmg rindu ngan citer ni.. skang ni dok tengok ulangan kat channel Diva (702 Astro).. ^_^

    BalasPadam
  8. Cik Nur-tulaa mmg rindu giler dgn cite Merlin ni..miss them so much..

    Aety Hassan-samalah kite..sy pun dok tgk ulangan cite merlin ni kt chanel 702 diva universal..isnin ni dh ulangan season 4 dh kan hihi

    BalasPadam
  9. Yeah betui..rindu kat merlin huhu

    BalasPadam
  10. sis suka tengok mate katie mcgrath tu...cantik..

    BalasPadam
  11. minat gile cite ni. haah, rindu lah pulak cite merlin ni . huhu

    BalasPadam
  12. wuuhhuu ! betol lah jawapan ? terima kasih akak ..

    BalasPadam
  13. cikna paling rindu kat merlin & gaius jugak. hehe..

    BalasPadam
  14. haha... deqla paling merapu jawab kan?kan?

    BalasPadam
  15. betul tue...citer merlin nie dah lama...

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017