12 Mac 2013

InDah PerCintaan - Siti NurHaLiza (Lagu & LiRik)


Assalammualaikum..
Hari ni nk kongsi dgn korang salah satu lagu nyanyian Dato Siti Nurhaliza yg aku suka..Ni lagu rancak skit..lagu ni lama gak dari album Safa kalau x silap..aku suka muzik die rancak n nice jer ditambah dgn suara siti yg sedap tu bertambah best lah lagu ni..hehehe..first time dgr lagu ni masa aku masih sekolah lagi n dengar sekali jer terus dah suka dgn lagu ni..so jom layan lirik dan video lagu ni kat bawah ni..dalam video ni Siti Nurhaliza nyanyi secara LiVe lagi n time ni Siti masih muda remaja gitu..kurusnya Siti time ni..comey jer, sekarang Siti lagi ayu gitu..jom layan...

Indah Percintaan

Indahnya percintaan Bersamamu,
Terlena dibuai Kasih sucimu
Rindu yang kualami
Dari hati tak ku sangsi
Luka yang semalaman
Ku noktahkan

Indahnya percintaan Bersamamu
Bertemu dirimu, Tikaku perlu
Takku mimpikan begini
Dulu takku percayai, Oh kasih

Pertama kita bertemu, Sememangnya ku meragu
Oh salam perkenalan, Yang dirimu hulurkan
Tak pasti pula ku mengapa 
Mungkin kerna ku terasa
Perlu mengenal dulu, Hati budi dirimu

Kesabaran ku menanti, Terbukalah pintu hati
Menyambut keikhlasan, Kasih seorang insan
Ku terima, Dirimu yang istimewa

Yang ku pinta yang kuharapkan
Oh bahagia terus berkekalan
Janji mu kan ku ingat ku pegang
Oh sayang

 


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Chic Na berkata...

suara still maintain smpai skrg kan..

nik ros berkata...

byk lagi siti yg best2 kan. ni salah satu lagu best

Nor Aznida berkata...

suka lagu ni jgak.. :)

Cik Nur™ berkata...

lama tak dengar lagu ni...
best..!

Farah Waheda Wahid berkata...

lama kot saya tak dengar lagu ni...

Solehah Shamsuddin berkata...

Wah Siti, I love her! :)

Deqla manjew berkata...

antara lagu yg deqla suka karok..hihi

Si Matatajam berkata...

Akak mmg suka lagu2 Tok Ti ni..

Si Matatajam berkata...

@deqla: amboi karok saja dia na..

Related Posts with Thumbnails