17 Mac 2013

SeSi Santai MeRLiN & ArthuR (Main Games)

Assalammualaikum..
Entry ni dh lama ada dalam draft x publish2 lagi, akhirnya hari ni aku publish juga hehehe..
Okey x habis2 dgn Merlin lagi ni hehehe..sebenarnya aku terjumpa beberapa video yg menunjukkan Merlin (Colin Morgan) ngan Arthur (Bradley James) main beberapa games yg berkaitan dengan cite Merlin hehehe..so sweet tau..contohnya gambar kat atas tu..diorang main lukis2 karakter dalam cite Merlin..tengok jela lukisan Colin Morgan (Merlin) tu hahaha memang lawak habis..yg ditgh-tgh tu gigi rupanya hahaha Bradley James(Arthur) memang x boleh nak tahan gelak tgk lukisan Colin ni hahaha..yg Colin pun nk tergelak dgn lukisan sendiri haha tp buat slumber jer..selain tu diorang ada main jawab kuiz pasal cite Merlin..teka nama watak..pastu ada games tenung2 aku suka games ni game ni sbb kena tenung each other and x leh kelip mata haha..kalau kelip mata kalahla..rasanya dua2 pun kelip mata tapi Merlin paling byk kelip mata..sweet game ni haha...
Lukisan Arthur hahahaha...okey sikit dari Merlin tu haha..rupanya Merlin ni x suka makan Ais Krim laa rugi kann hehe..ada gak part kelakar bila Merlin panggil Lobak tu Buah hahaha terus Arthur gelakkan die..selain tu dalam video kat bawah ni die ada scene2 x jadi dalam cite Merlin tu, mmg lawak hahahaha diorang ni mmg sweet laa..
Bradley James tgh mghayati lukisan Colin Morgan muahahaa part gigi tuh mmg x leh blah...so jom tgk video dibawah..ada 13 video semuanya..tapi satu video hanya 2-3 minit jer..so mmg rugi x tgk diorang main games ni sweet jer..aku letak dlm beberapa video jer x letak semua..

Video 1-Games ni diorang main kuiz pasal cite Merlin tu dan juga pasal partner masing2 iaitu Arthur dan Merlin..

Video 2-Dlm video ni Arthur kena terangkan sinopsis salah satu episod cite Merlin tanpa mggunakan perkataan Merlin,Arthur,Magic dll hehe kemudian diorang main soalan pantas,Merlin tanya Arthur siapa orang yg paling Arthur suka berlakon dalam babak2 yg ada dan kenapa?haha jawapnnya tentulah dengan jeng3x Merlin lahhh kan..

Video 4-Diorang main QuickFire Question pastu Merlin akan berlakon yg menggambarkan happy,takut dan sebagainya manakala Arthur kena meneka..
\
Video 6-The Gues Who Challenge diorang kena teka nama watak dlm cite Merlin yg diberikan kpd mereka..best3x hehe

Video 7~Pertandingan merenung antara satu sama lain dan tak boleh kelipkan mata hehe sweet uollss harus tgk Bradley (Arthur) yg mng sweet giler tersengih je dedua..Merlin x nk ngaku die kelipkn mata byk kali haha..hehe serta nickname challenge

Video 9-pertandingan melukis n kemudian meneka apa yg partner lukis..hehe lawak gler..lukisan Merlin hehe leh tgk gmbr kt atas hehe..

Banyak video lagi tpi aku hanya ambik sebahagian jer hehe..selamat menonton ye..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 ulasan:

are_lin@yu berkata...

hahaha comel ja lukisan tu..

Aziela berkata...

Harus tengok weekend nie. Akak pun sukaa sangat dengan diorang nie. Sweet.

Kesuma Angsana berkata...

luv both of them.. maaf lately busy sgt & x dpat nak ber BW sgt

Kesuma Angsana berkata...

luv both of them.

Mrs Velentine berkata...

so sweet...hehe

Mrs Velentine berkata...

so sweet...hehe

Chic Na berkata...

sweetnya dua2 orang ni. suka je tengok. :)

Cik Nur berkata...

eh..sweet lah diorg ni... Nur duka tgk urthur..comei..!

diorg ni mcm jozan.. :)

izan mama mia berkata...

merlin...suka dengar

Deqla manjew berkata...

ehhh nape sweet sgt nih? hahahaha...

Arina Shamsul berkata...

hahaha...lembu ke tew?

Nyue berkata...

rindu dgn merlin...hehehee

Cik Aini berkata...

suka tgk depa berdua..sweet je dh mcm jozan lak

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

merlin....sweet sgt

9n0L4 berkata...

tak pernah tgk cite merlin. tak kenai sgt watak die. hee.

Selipar Putih berkata...

oh my..merlin

Karukord jagau berkata...

x tgk merlin kihkihkih

Che Rosliza Che Mat berkata...

memang lawak...

Related Posts with Thumbnails