-->

4 Mac 2013

UnDi JoHaN DaN ZiZaN DaLaM AnuGeRah BiNtaNG PoPuLar BeriTa HaRian (ABPBH)

Assalammualaikum..
lawa x header kat atas ni hehehe ni salah satu header utk blog JOZAN FC nanti..credit to Wanie wippy..Sekarang ni musim ABPBH..So time untuk mengundi..so sape yg minat JOZAN tu kalau rajin dan sudi leh la vote Johan/Zizan di ABPBH nanti..Pengacara ABPBH nanti adalah Zizan dan Farah Fauzana..agak frust sebenarnya sbb bukan JOZAN yg jadi pengacaranya walaupun majoriti mmg inginkan JOZAN tapi sebaliknya yang jadi..apa nk buat xde rezeki..walaubagaimanapun kita tetap leh tgk JOZAN mengacara di Raja Lawak musim ke-7 nanti..
Cara Mengundi JoHaN/ZiZaN menerusi SMS/OnLine


Undi secepat mungkin sebab tarikh tutup undian dekat nk tutup dh..Bagi yg nak undi dipersilakan bgi yg x nak undi tu diam2 sudah.. =) 

9 ulasan:

  1. Miss banu mesti byk hantar undikan.. >:)

    BalasPadam
  2. jgn lupa undi PRU jugak yer miss.. hahahaha...

    BalasPadam
  3. haritu tertgk twitter kakcham die ckp 'apakan daya org tak sudi'..hurmm either abp xajk johan or johan takut xbleh commit kot sbb abp hari ahad mlm..pagi senin kn die kene masuk era..ataupun johan x cukup sehat lg..nak jozannn~~

    BalasPadam
  4. miss banu mesti undi banyak ni...sya tak per mengundi untuk anugerah tu..heee

    BalasPadam
  5. wah klu zizan menang tahun ni lg, kiranya dah dua tahun la kan dy ungguli

    BalasPadam
  6. jozan alwys....




    jozannnn....









    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017