4 Mac 2013

UnDi JoHaN DaN ZiZaN DaLaM AnuGeRah BiNtaNG PoPuLar BeriTa HaRian (ABPBH)

Assalammualaikum..
lawa x header kat atas ni hehehe ni salah satu header utk blog JOZAN FC nanti..credit to Wanie wippy..Sekarang ni musim ABPBH..So time untuk mengundi..so sape yg minat JOZAN tu kalau rajin dan sudi leh la vote Johan/Zizan di ABPBH nanti..Pengacara ABPBH nanti adalah Zizan dan Farah Fauzana..agak frust sebenarnya sbb bukan JOZAN yg jadi pengacaranya walaupun majoriti mmg inginkan JOZAN tapi sebaliknya yang jadi..apa nk buat xde rezeki..walaubagaimanapun kita tetap leh tgk JOZAN mengacara di Raja Lawak musim ke-7 nanti..
Cara Mengundi JoHaN/ZiZaN menerusi SMS/OnLine


Undi secepat mungkin sebab tarikh tutup undian dekat nk tutup dh..Bagi yg nak undi dipersilakan bgi yg x nak undi tu diam2 sudah.. =) 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Cik Nur berkata...

Miss banu mesti byk hantar undikan.. >:)

Chic Na berkata...

selamat mengundi.. ;)

Deqla manjew berkata...

jgn lupa undi PRU jugak yer miss.. hahahaha...

are_lin@yu berkata...

msti dorang menang..hehe

Happily Ever After berkata...

haritu tertgk twitter kakcham die ckp 'apakan daya org tak sudi'..hurmm either abp xajk johan or johan takut xbleh commit kot sbb abp hari ahad mlm..pagi senin kn die kene masuk era..ataupun johan x cukup sehat lg..nak jozannn~~

lelamaisara berkata...

miss banu mesti undi banyak ni...sya tak per mengundi untuk anugerah tu..heee

Mrs Velentine berkata...

banu undi banyak2 tau

Solehah Shamsuddin berkata...

wah klu zizan menang tahun ni lg, kiranya dah dua tahun la kan dy ungguli

Aa vindy berkata...

jozan alwys....




jozannnn....









Related Posts with Thumbnails