4 Mac 2013

JoZaN BersemBaNg-SemBang di InstaGraM.

      
Assalammualaikum..
Baru2 ni ramai yang perasan JOZAN ada bersembang-sembang di Instragam mengenai Filem Lawak Ke Der yang akan ditayangkan pada 7 Mac ini..haha sweet jer diorang ni..jom tengok apa yg diorang sembangkan..
~Part 1~
Johan ckp Zizan mcm pelakon hindustan haha..pastu leh mgadu lapor lagi kt Zizan..haha sweet jer dua2 ni..

Part 2
haha dah speaking terengganu dah dua2 ni hehheehe

Part 3
Masa ni Zizan x balas lagi maybe tgh busy shooting kot..

Rindu JOZAN??tengoklah Lawak Ke Der 2 di pawagam, n tggu Raja Lawak Musim ke-7 nanti..

Gambar JOZAN diatas credit to Iman Jozannerz
Gambar Instagram tu credit to Aishah Humaira

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

nini berkata...

Johan kena dengan Zizan gak...baru ada umphhhhh......depa tu dah serasi bersama...hehe

Yumida Huda berkata...

jozan forever awesome!

Solehah Shamsuddin berkata...

haha lawak diorang sembang tu. cmne zizan tau ckp terengganu? dy mmg org terengganu ke? maaf solehah xtau

Yana Libra berkata...

diorang mmg kawan baik kan..serasi bersama~ :)

BaNu Syah berkata...

Solehah~ aah Zizan mmg asal terengganu..Johan pula asal org Selangor =)

Chic Na berkata...

kikiki.. comel je.

Cik Nur berkata...

bila jenguk ke sini...mmg xakan terlepas kisah jozang kan. :)

Cik Aini berkata...

terbaek :)
harap jgn la ada yg pisahkan mereka..

ANISRAHIM berkata...

Cheq suka benaw dgn depa ni. Kelakar =D

Deqla manjew berkata...

haha.. lawak la dialog dorang.. kelakor giler khinzir yg x menahan tu.. hihi

choclairissa@intan marliana berkata...

hahaha saya pun ade tumpang sekaki jgk time diorg tgh insta comel2 tu (intanmarliana)..zizan dhla org sekampung saya..johan manja bila ckp laporr zang..saya igtkan zizan akan reply bila johan cakap mane zanggg..comel sgt diorg ni~ sukee sgt~~

Nyue berkata...

sweet je jozan ni :)

dya bunga berkata...

sweet lah dorang ni

lelamaisara berkata...

diaorang memang sweet sokmo...:)

Si Matatajam berkata...

Hope persahabatan Jozan kekal sampai bila2

Related Posts with Thumbnails