-->

4 Mac 2013

JoZaN BersemBaNg-SemBang di InstaGraM.

      
Assalammualaikum..
Baru2 ni ramai yang perasan JOZAN ada bersembang-sembang di Instragam mengenai Filem Lawak Ke Der yang akan ditayangkan pada 7 Mac ini..haha sweet jer diorang ni..jom tengok apa yg diorang sembangkan..
~Part 1~
Johan ckp Zizan mcm pelakon hindustan haha..pastu leh mgadu lapor lagi kt Zizan..haha sweet jer dua2 ni..

Part 2
haha dah speaking terengganu dah dua2 ni hehheehe

Part 3
Masa ni Zizan x balas lagi maybe tgh busy shooting kot..

Rindu JOZAN??tengoklah Lawak Ke Der 2 di pawagam, n tggu Raja Lawak Musim ke-7 nanti..

Gambar JOZAN diatas credit to Iman Jozannerz
Gambar Instagram tu credit to Aishah Humaira

15 ulasan:

  1. Johan kena dengan Zizan gak...baru ada umphhhhh......depa tu dah serasi bersama...hehe

    BalasPadam
  2. haha lawak diorang sembang tu. cmne zizan tau ckp terengganu? dy mmg org terengganu ke? maaf solehah xtau

    BalasPadam
  3. diorang mmg kawan baik kan..serasi bersama~ :)

    BalasPadam
  4. Solehah~ aah Zizan mmg asal terengganu..Johan pula asal org Selangor =)

    BalasPadam
  5. bila jenguk ke sini...mmg xakan terlepas kisah jozang kan. :)

    BalasPadam
  6. terbaek :)
    harap jgn la ada yg pisahkan mereka..

    BalasPadam
  7. Cheq suka benaw dgn depa ni. Kelakar =D

    BalasPadam
  8. haha.. lawak la dialog dorang.. kelakor giler khinzir yg x menahan tu.. hihi

    BalasPadam
  9. hahaha saya pun ade tumpang sekaki jgk time diorg tgh insta comel2 tu (intanmarliana)..zizan dhla org sekampung saya..johan manja bila ckp laporr zang..saya igtkan zizan akan reply bila johan cakap mane zanggg..comel sgt diorg ni~ sukee sgt~~

    BalasPadam
  10. diaorang memang sweet sokmo...:)

    BalasPadam
  11. Hope persahabatan Jozan kekal sampai bila2

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017