-->

22 Mac 2013

JoHaN Raja Lawak Jadi Cover MajaLah MasKuLiN Edisi ApRiL

Assalammualaikum..
Disebabkan ramai yang suka datang ke blog ini untuk baca pasal JOZAN maka aku update sikit pasal diorang kt sini hehe tapi kalau nak tau info lebih2 tu bolehlaa pergi ke Blog JOZAN FC Official yer..aku nak tekankan juga yg blog JOZAN FC Official tu bukan aku punye, tu blog JOZAN Fan club yg punyer, disitu aku handle gak n update skit2..tuh jer..jadi jgn ada yg konpius lak yer..berbalik pada tajuk entry diatas, lama kan x tengok JoHaN keluar majalah so sekarang die di Majalah Maskulin edisi April 2013 so nanti korang bolehlaa dapatkan..byk cerita menarik dlm tu pasal JoHan, Zizan dll dalam tu..Jom tengok gambar dibawah credit to FB JTF..


P/s jangan lupa dapatkan nanti..sape bakal Bintang Paling Popular Berita Harian nanti yer??aku dh leh agak sape hahaha Korang rase sape???

9 ulasan:

  1. kemas johan buat rambut mcm tu kan.. :)

    BalasPadam
  2. wahh johan maskulin! haha.. deqla pun dah agak sape.. hari tu mmg terpikir gak.. rasanya jozan la kan... tp kalo sorg je antara johan atau zizan?? errr... deqla lg suka johan.. hihi

    BalasPadam
  3. yeah nak tgu majalah ni sampai kat library...rasanya kalau jozan guna kumpulan mmmg depa menang lah tp kalau individu zizan kot

    BalasPadam
  4. Jozan kot yg akan menang. Antara Johan dan Zizan, mungkin Zizan akan menang lagi.

    BalasPadam
  5. nampak hensem pulak johan kat sini. hihihi..

    BalasPadam
  6. perghhh...rambut dia. maskulin pown masih nmpk kelawakkan dia tue. buatlaa muka serious machoo mcm mana pown...hehe

    BalasPadam
  7. tinggalkan pesan

    namamu di mimbar

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    BalasPadam
  8. Memang nampak maskulin betoi..ha ha... Tang rambut tu mantop!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017