17 Mac 2013

Merlin - Colin Morgan Bloopers Seasons 1-5



Assalammualaikum..
walaupun cerita Merlin ni dh habis tapi minat aku pada cite ni x hbis2 lagi hahaha..saja nak kongsi video ni yang mana dalam video ni terdapat scene2 tak jadi (edisi Colin Morgan)utk cite Merlin ni..suke tgk bloopers ni sbb automatik kita pun akan ketawa sekali bila tengok gelagat diorang hahaaha..rasanya ramai yang suka tengok Colin Morgan ni senyum dan ketawa sbb nmpk comel sangat haha so dlm video ni mmg byk adegan x jadi bila scene tu x jadi memang ketawa lah jawabnya hehehe..sweet jer..so meh tengok ramai2 dan gelak ramai2 ehehehe..


P/s-setia aku menunggu ulangan cite ni kat tv hehe sekarang ni kt tv tgh ulang tayang season 3 di chanel 702 (Diva Universal)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 ulasan:

Nao Mei berkata...

nak komen sini ler..hihi..cik memang minat citer nie..tak pernah ketinggalan...hihi...kita serupa minat...tapi yang malangnya orang rumah cik akak semua tak minat...jadi terpaksa cik akak layan citer sorg2..hihi

BaNu Syah berkata...

hehee best kan cite ni..samalah susah nak cari geng yg sama minat..suke tgk citE Merlin ni sweet sgt kan..

Chic Na berkata...

konfemla comel kan dua2 org ni lagi2 merlin tu. huhu..

Cik Nur™ berkata...

windur merlin..windu arthur...

lelamaisara berkata...

si sweet merlin...:)

Deqla manjew berkata...

miss mmg peminat tegar mereka kan... hihi... jom join GA ni.. deqla tag miss..

http://norumara.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway_7.html

are_lin@yu berkata...

byk terlepas cita ni.huhu

Mrs Velentine berkata...

MV salah seorang peminat merlin

nabila berkata...

tengok merlin dengan arthur gaduh,nampak cute sangat. ;)

Arina Shamsul berkata...

akk minat tengok merlin ni dik tp skrg astro takde..uwaaaaaa..

Tanpa Nama berkata...

Hеy I knоω this іѕ οff topіc but I ωаs wondering іf уou kneω of any
ωіdgets I соuld add to my blоg that automаtically twеet my nеwеѕt twitter upԁаtes.
I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

Also visit my web-site: 1

Rohani Hashim berkata...

ha suka jugak tgk merlin ni, walaupn ms mula2 tu, alaaa kurus keding je hero, besh ker...last2 ha ngko xleh miss...

Tanpa Nama berkata...

Ηi thеre, fοr all time i uѕeԁ tо сhecκ web
sitе postѕ heге еаrly in the bгeаk of
day, fοr the rеaѕon that i еnjоy to lеаrn moгe аnd
moгe.

mу ωеb рage :: Visit www.prweb.com

Cinta Misteri berkata...

arghhhh merlin dh habis...tp CiM lg suka athur sbnrnya

Che Rosliza Che Mat berkata...

akak pun suka cerita nie...nak layan jap lakonan yg tak jadi pasti lucu..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

rindunya merlin

Related Posts with Thumbnails