-->

17 Mac 2013

Merlin - Colin Morgan Bloopers Seasons 1-5



Assalammualaikum..
walaupun cerita Merlin ni dh habis tapi minat aku pada cite ni x hbis2 lagi hahaha..saja nak kongsi video ni yang mana dalam video ni terdapat scene2 tak jadi (edisi Colin Morgan)utk cite Merlin ni..suke tgk bloopers ni sbb automatik kita pun akan ketawa sekali bila tengok gelagat diorang hahaaha..rasanya ramai yang suka tengok Colin Morgan ni senyum dan ketawa sbb nmpk comel sangat haha so dlm video ni mmg byk adegan x jadi bila scene tu x jadi memang ketawa lah jawabnya hehehe..sweet jer..so meh tengok ramai2 dan gelak ramai2 ehehehe..


P/s-setia aku menunggu ulangan cite ni kat tv hehe sekarang ni kt tv tgh ulang tayang season 3 di chanel 702 (Diva Universal)

16 ulasan:

  1. nak komen sini ler..hihi..cik memang minat citer nie..tak pernah ketinggalan...hihi...kita serupa minat...tapi yang malangnya orang rumah cik akak semua tak minat...jadi terpaksa cik akak layan citer sorg2..hihi

    BalasPadam
  2. hehee best kan cite ni..samalah susah nak cari geng yg sama minat..suke tgk citE Merlin ni sweet sgt kan..

    BalasPadam
  3. konfemla comel kan dua2 org ni lagi2 merlin tu. huhu..

    BalasPadam
  4. windur merlin..windu arthur...

    BalasPadam
  5. miss mmg peminat tegar mereka kan... hihi... jom join GA ni.. deqla tag miss..

    http://norumara.blogspot.com/2013/03/1st-ga-by-nyna-barbie-giveaway_7.html

    BalasPadam
  6. MV salah seorang peminat merlin

    BalasPadam
  7. tengok merlin dengan arthur gaduh,nampak cute sangat. ;)

    BalasPadam
  8. akk minat tengok merlin ni dik tp skrg astro takde..uwaaaaaa..

    BalasPadam
  9. Hеy I knоω this іѕ οff topіc but I ωаs wondering іf уou kneω of any
    ωіdgets I соuld add to my blоg that automаtically twеet my nеwеѕt twitter upԁаtes.
    I've been looking for a plug-in like this for quite some time and was hoping maybe you would have some experience with something like this. Please let me know if you run into anything. I truly enjoy reading your blog and I look forward to your new updates.

    Also visit my web-site: 1

    BalasPadam
  10. ha suka jugak tgk merlin ni, walaupn ms mula2 tu, alaaa kurus keding je hero, besh ker...last2 ha ngko xleh miss...

    BalasPadam
  11. Ηi thеre, fοr all time i uѕeԁ tо сhecκ web
    sitе postѕ heге еаrly in the bгeаk of
    day, fοr the rеaѕon that i еnjоy to lеаrn moгe аnd
    moгe.

    mу ωеb рage :: Visit www.prweb.com

    BalasPadam
  12. arghhhh merlin dh habis...tp CiM lg suka athur sbnrnya

    BalasPadam
  13. akak pun suka cerita nie...nak layan jap lakonan yg tak jadi pasti lucu..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017