-->

23 Mac 2013

TeKa TeKi SuKa HaTi- Siapakah MeReka?

Assalammualaikum..
hahaha matanya lirik2 selalu wajahnya manis2 ayu dah mcm lirik lagu plak dah..
saja nak suruh korang teka siapakah mereka2 diatas ini..
Klue-Pelakon Org Putih muahaha rasanya mesti ada yg leh agak ni..lalalala
boleh bagi nama watak diorang berlakon, kalau boleh sebut nama betul lgi bagus haha lagi best dapat bagi sekali cite ape yg diorang berlakon...
jom kita tengok ada tak yg leh jawab hihihi
Tarikh tutup-> teka meneka ni Sabtu or Ahad ini..korang just perlu bagi jawapan kt entry ini jer..
pastu aku akan senaraikan semua yg join Teka-Teki Suka Hati ni..
bedal jer jawapannyer kalau x tahu hihi...jawapan betul ke salah aku tetap akan promote blog korang.. ^_^

P/s-Jwpan korang aku akan publish lepas tarikh tutup hehehe

25 ulasan:

  1. err..kalo pelakon mat salleh ni mmg saya kurang kenal..ngee..yg pastinya mereka ni pelakon dalam citer merlin..

    BalasPadam
  2. 1.merlin
    2.morgana
    3.arthur
    4.gwen

    MV punya jawapan

    BalasPadam
  3. dorang berlakon Merlin..
    1.merlin(Colin Morgan )
    2.morgana(Katie McGrath)
    3.Arthur Pendragon(Bradley James)
    4.Guinevere "Gwen" (Angel Coulby)

    BalasPadam
  4. Macam pelakon utama Merlin jer.

    Colin Morgan - Merlin,
    Katie McGrath - Morgana
    Bradley James - King Arthur
    Angel Coulby - Gwen/Queen Guinevere

    ... hehehehe... ^_^ suka2 hati meneka..

    BalasPadam
  5. yg pertama tu : COlin Morgan(Merlin)
    Yang ke dua tu :Katie Mcgrath(Morgana)
    Yang ke tiga tu :Bradley James (Arthur Pendragon
    Yang keempat tu :Angel Coulby(Gwen)

    rindu cerita merlin nie

    BalasPadam
  6. yg last je deqla tau..mcm mata rani mukherji.. betou takk? yg lain xtau..kohkoh

    BalasPadam
  7. ehh silap la..dah terang2 klu org putih..hahahaha... xtau la miss... deqla kalo hindustan tu tau la... ;p

    BalasPadam
  8. miss banu sj tau buat nur rindu kat merlin n arthur...

    BalasPadam
  9. alamak susah nye...tak kenal plak mata siapa tu....

    BalasPadam
  10. Huhu nak try lah.

    Gambar first- watak merlin (colin morgan)

    Gambar second - watak morgana (katie McGrath)

    Gambar third - watak king arthur (bradley james)

    Gambar fourth - watak gwen (angel coulby)

    Keempat2 diorang berlakon drama bersiri Merlin :)

    BalasPadam
  11. Merlin
    Morgana
    Athur
    Kannn? :D

    BalasPadam
  12. amal memang fail benda2 gini..haha

    BalasPadam
  13. Ehh ada 4 orang rupanyaaa! Haha, nak perbetul balik
    Cerita Merlin
    1. Merlin : Colin Morgan
    2. Morgana : Bradley James
    3. Arthur : Bradley James
    4. Gwen : Angel Coulby

    BalasPadam
  14. Salam sya nak teka..

    1) Merlin
    2) Morgana
    3) Arthur
    4) Guinevere

    Sume nie watak cerita Merlin

    Mila
    sm_shahaz2110@yahoo.com

    BalasPadam
  15. okey , da tahu. hehe
    cite merlin kan ?
    1- merlin
    2- morgana
    3- arthur
    4- geneviere
    (nama sbnar x tahu )

    BalasPadam
  16. Ni mesti pelakon2 cerita Merlin kan.

    1. Mata Merlin
    2. Mata Morgana
    3. Mata Arthur
    4. Mata Guinevere

    Tak tau la betul ke x. Manalah tau da yang terbalik.haha :D

    BalasPadam
  17. wahh ! dapat-dapat !

    pelakon drama Merlin kannn ??
    -colin morgan
    -katie mcgrath
    -bradley james
    -angel coulby

    betull tak ?

    BalasPadam
  18. wuuhuu .. macam kenal je mata-mata tu .. hihi ...

    -merlin - colin morgan
    -morgana - katie mcgrath
    -athur- bradley james
    -guinevere - angel coulby

    BalasPadam
  19. hihu..familiar.. tp blur la tang nama..

    BalasPadam
  20. try teka

    pic 1: sape la mamat ni...bieber
    pic 2:ni pompuan kot..teka jer...kristen
    pic 3:lg x kenai...
    pic 4: gomez..ahaha..bantai

    BalasPadam
  21. Merlin, morgana, Arthur & Gwen... Betoi kan!

    BalasPadam
  22. semuanya pelakon dalam cerita Merlin. saya bagi nama watak mereka je erh?

    first : merlin
    second : morgana
    third : arthur
    forth : gwen

    BalasPadam
  23. Gambar 1 Colin Morgan (Merlin)
    Gambar 2 Katie McGrath(Morgana)
    Gambar 3 Bradley James (King Arthur) Gambar 4 Angel Coulby (Gwen/Queen Guinevere)

    Pelakon Merlin


    BalasPadam
  24. semua sy tak kenal dear...hahahaha.

    BalasPadam
  25. nak teka..
    pelakon2 Merlin ni.
    Merlin
    Lady Morgana
    Arthur
    Gwen (Guinevera) eh tak sure ejaan betul tak. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017