23 Mac 2013

TeKa TeKi SuKa HaTi- Siapakah MeReka?

Assalammualaikum..
hahaha matanya lirik2 selalu wajahnya manis2 ayu dah mcm lirik lagu plak dah..
saja nak suruh korang teka siapakah mereka2 diatas ini..
Klue-Pelakon Org Putih muahaha rasanya mesti ada yg leh agak ni..lalalala
boleh bagi nama watak diorang berlakon, kalau boleh sebut nama betul lgi bagus haha lagi best dapat bagi sekali cite ape yg diorang berlakon...
jom kita tengok ada tak yg leh jawab hihihi
Tarikh tutup-> teka meneka ni Sabtu or Ahad ini..korang just perlu bagi jawapan kt entry ini jer..
pastu aku akan senaraikan semua yg join Teka-Teki Suka Hati ni..
bedal jer jawapannyer kalau x tahu hihi...jawapan betul ke salah aku tetap akan promote blog korang.. ^_^

P/s-Jwpan korang aku akan publish lepas tarikh tutup hehehe

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 ulasan:

mama3heroo berkata...

err..kalo pelakon mat salleh ni mmg saya kurang kenal..ngee..yg pastinya mereka ni pelakon dalam citer merlin..

Mrs Velentine berkata...

1.merlin
2.morgana
3.arthur
4.gwen

MV punya jawapan

Mrs Velentine berkata...

dorang berlakon Merlin..
1.merlin(Colin Morgan )
2.morgana(Katie McGrath)
3.Arthur Pendragon(Bradley James)
4.Guinevere "Gwen" (Angel Coulby)

Aety Hassan berkata...

Macam pelakon utama Merlin jer.

Colin Morgan - Merlin,
Katie McGrath - Morgana
Bradley James - King Arthur
Angel Coulby - Gwen/Queen Guinevere

... hehehehe... ^_^ suka2 hati meneka..

Kisah Si Dairy berkata...

yg pertama tu : COlin Morgan(Merlin)
Yang ke dua tu :Katie Mcgrath(Morgana)
Yang ke tiga tu :Bradley James (Arthur Pendragon
Yang keempat tu :Angel Coulby(Gwen)

rindu cerita merlin nie

Deqla Manjew berkata...

yg last je deqla tau..mcm mata rani mukherji.. betou takk? yg lain xtau..kohkoh

Deqla Manjew berkata...

ehh silap la..dah terang2 klu org putih..hahahaha... xtau la miss... deqla kalo hindustan tu tau la... ;p

Cik Nur™ berkata...

miss banu sj tau buat nur rindu kat merlin n arthur...

lelamaisara berkata...

alamak susah nye...tak kenal plak mata siapa tu....

Nur Emilya berkata...

Huhu nak try lah.

Gambar first- watak merlin (colin morgan)

Gambar second - watak morgana (katie McGrath)

Gambar third - watak king arthur (bradley james)

Gambar fourth - watak gwen (angel coulby)

Keempat2 diorang berlakon drama bersiri Merlin :)

Aina Mansor berkata...

Merlin
Morgana
Athur
Kannn? :D

cik amal berkata...

amal memang fail benda2 gini..haha

Aina Mansor berkata...

Ehh ada 4 orang rupanyaaa! Haha, nak perbetul balik
Cerita Merlin
1. Merlin : Colin Morgan
2. Morgana : Bradley James
3. Arthur : Bradley James
4. Gwen : Angel Coulby

Tanpa Nama berkata...

Salam sya nak teka..

1) Merlin
2) Morgana
3) Arthur
4) Guinevere

Sume nie watak cerita Merlin

Mila
sm_shahaz2110@yahoo.com

wana wazm berkata...

okey , da tahu. hehe
cite merlin kan ?
1- merlin
2- morgana
3- arthur
4- geneviere
(nama sbnar x tahu )

Solehah Shamsuddin berkata...

Ni mesti pelakon2 cerita Merlin kan.

1. Mata Merlin
2. Mata Morgana
3. Mata Arthur
4. Mata Guinevere

Tak tau la betul ke x. Manalah tau da yang terbalik.haha :D

dhia adawiyah berkata...

wahh ! dapat-dapat !

pelakon drama Merlin kannn ??
-colin morgan
-katie mcgrath
-bradley james
-angel coulby

betull tak ?

Love and Colourful life berkata...

wuuhuu .. macam kenal je mata-mata tu .. hihi ...

-merlin - colin morgan
-morgana - katie mcgrath
-athur- bradley james
-guinevere - angel coulby

LYAfrina berkata...

hihu..familiar.. tp blur la tang nama..

Yumida Huda berkata...

try teka

pic 1: sape la mamat ni...bieber
pic 2:ni pompuan kot..teka jer...kristen
pic 3:lg x kenai...
pic 4: gomez..ahaha..bantai

Si Matatajam berkata...

Merlin, morgana, Arthur & Gwen... Betoi kan!

Tashyra Sha berkata...

semuanya pelakon dalam cerita Merlin. saya bagi nama watak mereka je erh?

first : merlin
second : morgana
third : arthur
forth : gwen

Che Rosliza Che Mat berkata...

Gambar 1 Colin Morgan (Merlin)
Gambar 2 Katie McGrath(Morgana)
Gambar 3 Bradley James (King Arthur) Gambar 4 Angel Coulby (Gwen/Queen Guinevere)

Pelakon Merlin


Arina Shamsul berkata...

semua sy tak kenal dear...hahahaha.

Chic Na berkata...

nak teka..
pelakon2 Merlin ni.
Merlin
Lady Morgana
Arthur
Gwen (Guinevera) eh tak sure ejaan betul tak. ;)

Related Posts with Thumbnails