14 Sep 2013

Zizan Sah Jadi Hos Akademi Fantasia 2013

Assalammualaikum
Akhirnya segala teka teki terjawab apabila Zizan Razak sah menjadi Pengacara tetap AF2013. Zizan start mengacara AF di Konsert Prelude Sabtu lalu. Jadi memang benar khabar2 angin sebelum ini yg Zizan sememangnya Hos AF yang baru cuma dia tidak menafikan atau mengiyakannya sahaja. Antara pengacara2 AF sebelum ini adalah Dato Aznil, Dato Ac Mizal, Jimmy Shanley & Sarimah Ibrahim dan kini beralih kepada Zizan. Nampaknya Zizan berani menyahut cabaran untuk mengacarakan AF2013, All The Best & Good Luck to Zizan.
Awalnya ingatkan AF dah takde dah sebab masa AF9 dulu, Astro bukan main cakap dah xde AF dah lepas nih..tup2 dalam setahun dua dah muncul AF balik..ikutkan malas dah nak tengok AF nih balik2 macam tuh gak..kalau ada yang tengok AF pun maybe sebab Zizan jer kot hehehe. Tapi tak tahu laa kot2 musim ni best sebab banyak pembaharuan yang dibuat misalnya tahun ni xde pengetua dah sebaliknya diwujudkan inspirer iaitu Dato Siti, Faizal Tahir & Melly Goeslow masing2 akan bergilir-gilir untuk menjadi pengajar dan membimbing budak2 AF nih dalam 3 minggu sorang.

Dari Segi Hos tu aku suka kalau Zizan digandingkan berdua dari die sorang diri. Bukan apa kalau berdua tu lagi nampak meriah kannn..bayangkan kalau JOZAN yg jadi Hos konform meletupp pentas tu hehehe.Kalau Zizan dgn Paknil pun okey gak sebab teringin gak nk tgk diorang sama2 jadi Hos. Ada gak yang mempertikaikan camne Fizz Fairuz leh jadi tenaga pengajar lak?hehehe Guru Tarian pun diorang tukar bagi kat Alam n Suhaili. Aku rasa linda Jasmine patut dikekalkan mcm dulu2 sbb die dah sinonim dgn AF kan. Dari Segi Pengkritik camne lak diorang leh amik Sharifah Amani? maybe sebab die pernah menang anugerah pelakon wanita terbaik jadi melayakkan die jadi pengkritik kot. Edry KRU ngan Roslan Salleh tu kira okey la jadi pengkritik.
Ada gak yang x setuju AF disambung semula sebab ada banyak program lain yang lebih bermanfaat boleh dibuat, pendapat korang camne lak??

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

9 ulasan:

Nurfaezah Abdullah berkata...

fae x minat tonton AF :p

Cik Nur™ berkata...

samalah kita, tgk pun sbb zizan..hehehe

Eya Asmyra berkata...

seumo idup sy , sy jrg tgk rncgn nyyi-2 . sbb sy kurg mint . tp sgle rncgn y ade zizan sy tengok . so lps nie bole laa tgk AF . haha

Farah Waheda Wahid berkata...

semoga zizan dapat menghidupkan rancangan ini dengan lawak2 spontan beliau...

lelamaisara berkata...

tak tgok pon lagi..hahaha..nanti nak tgok la...

Deqla Manjew berkata...

wahh mesti makin ramai penonton.. sbb zizang kan adee... ;p

Kathy Rbain berkata...

tahniah zizan..

kayyana berkata...

AF memberikan ASTRO keuntungan yang banyak.. takkanlah die nak stop lama lama kan... masih prelude jadi masih belum ada bahang AF lagi.. huhu.. zizan nampak blurr sikit atas pentas ke sebab johan takde?

Cinta Misteri berkata...

goodluck utk zizan. CiM belum tengok prelude lg, so....muka masing2 pun taktau cmne. tapi dengor citer Arja Lee joint kali ni.

Related Posts with Thumbnails