25 Sep 2013

JTF, ZTF & JOZAN FC

Assalammualaikum..
Hari ni nak promote everything yg berkaitan dgn JOZAN hehe. Lagipun sebelum ni dah berjanji nak tolong promote..maka janji harus ditepati hihi. Untuk lebih adil maka aku akan promote kesemuanya yang berkaitan dgn Johan, Zizan & JoZan. Start with JOZAN..
Blog-> JOZAN FC
Twitter JoHaN-> @JohERAJohERA..
Twitter Ozlyn-> @ozlynn_johan..
info/link ttg Johan Twitter Family (JTF) Boleh tengok dlm gambar dibawah ini.
Instagram Baru Zizan-> http://instagram.com/zizan869razak
Twitter Zizan-> @zizanrajalawak..
Info/link2 lain tentang Zizan's Twitter Family (ZTF) Boleh tengok dalam gambar dibawah ni..
Suka dengan JOZAN ni, walaupun diorang ada peminat dan group masing2 tapi JOZAN sgt sweet dan sentiasa support antara satu sama lain..misalnya baru2 ni Zizan buat kejutan dengan follow twitter JTF so sweet..walaupun sekarang ni diorang buzy dgn urusan kerja masing2, akan datang pasti ada program yg akan gabungkan JoZan kembali cuma cepat atau lambat jer. Lagipun ramai yg komplen rindu nak tengok JOZAN kan..
Rasanya last JoZan jumpa masa Zizan datang kat radio Era dulu untuk promosi AF2013 tu kot..apapun Good Luck to Zizan &Johan. Follow2 laa link2 diatas ni..jangan bimbang semua link2 yg diberikan diatas adalah account original Johan, Zizan & group diorang, bukan fake okey. Follow jer tanpa ragu & was was hehe.

Credit to owner2 gambar2 diatas yer..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

miss banu dan jozan..mmg xdapat dipisahkan.. :)

Kathy Rbain berkata...

bestnyer...

Related Posts with Thumbnails