29 Sep 2013

Running Man Fan Meeting- Lee Kwang Soo In Singapore

Assalammualaikum..
Rasanya semua dah tahu Running Man Fan Meeting patutnya diadakan di Malaysia awal bulan ini dah dibatalkan. Dengar cite ditunda ke bulan Disember plak, tak tahu betul ke tidak. Tapi kalau ada pun kat Malaysia, aku x kisah sebab bukannya aku pergi pun hehe. Aku sebenarnya terjumpa satu artikel ni, masa Lee Kwang Soo datang ke Singapore baru2 ini, siap menyanyi bagai dah macam konsert dah. Tapi die datang sorang jer. Ahli lain datang asing2. Kalau x silap Ji Hyo pun datang asing2 untuk fan meeting tu. Manakala Jong Kook, Suk Jin, HaHa & Gary datang n buat konsert sekali pada tarikh lain. Apapun jom baca artikel dibawah ni, seronok lak baca ni hehe


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

6 ulasan:

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

Saya pun minat....dah isi tabung,

Yana Libra berkata...

kalau datang malaysia untuk episod akan datang best jugak kan..huhu~

Deqla Manjew berkata...

mesti nur suka entri ni.. dia kan tgh giler tgk running man skrg..hihi..

Mrs Velentine berkata...

x minat sangat dia...hehehe..done ikea

Chic Na berkata...

kalau datang buat running man kat sini nak join lah sekali. kikiki..

Cik Nur™ berkata...

datang malaysia nanti buatlah game skalikan..barus bestt..!

hehehe

Related Posts with Thumbnails