-->

14 Sep 2013

Konsert Akademi Fantasia 2013

Assalammualaikum..
Malam ini bermulalah Konsert AF2013 yang pertama, Rata2 pelajar AF musim ini mempunyai suara yang mantap2..Agak2 pelajar mana yg jadi pilihan penonton & pelajar mana yg akan tersingkir?. Minggu pertama dah ada penyingkiran ker?haha jawapannya kena tgk laa konsert AF nanti xpun tgk ulangan nanti hehe..Selain itu, antara yang paling dinantikan mestilah hosnyer kan iaitu Zizan. Rasanya semua pun nk tengok camne Zizan handle konsert AF ni nanti kan. hehe apapun good luck untuk semua..

7 ulasan:

  1. zizan baru je tersasul tadi..hehehe

    lawaklah dia..

    BalasPadam
  2. Dah lama AF ni tak der..
    Mesti best!!!!

    BalasPadam
  3. aah..de tgk semalam
    sani terkeluar
    ingatkan xde pelajar yg tersingkir utk minggu 1st

    THANKS sudi join segmen Yumida :)
    Sila semak nombor penyertaan anda kat sini: Senarai peserta Segmen Simple & Mudah

    BalasPadam
  4. hahaha lawak tingat Zizan tersasul sebut undi lawak :)

    BalasPadam
  5. Miss banu xde ke record time zizan n johara kat radio era isnin lepas

    BalasPadam
  6. ada tgk jugak la hari tu..tp x best.. pastu tukar tgk bola plak..haha.. (tgk kat umah akak) ;p

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017