8 Sep 2013

The Best Picture In Running Man

Assalammualaikum..
Hari ni saja nak share gambar2 Running Man yg diambil dari FB hehehe Sape yg dah tengok Running Man mesti faham dan leh tersenyum tengok gambar2 dibawah ni..sape yang tak tengok Running Man or x tengok mana2 episod mungkin x berapa faham tapi layann jelaa..

Episod 160- Survival Game (layanan mengikut ranking) hehehe kesiann 


















Kwang So Vs Ji Hyo- Ji Hyo menang hehhe

Episod 159 - diorang buat/reka sendiri boat/sampan yg diperbuat dari kotak dan tengok boat kotak sape paling laju di kolam renang.


Episod 158- Kwang Soo Sangat teruja bila dapat menjadi watak utama dalam episod ini, namun akhirnya terpaksa bermandi peluh jela jawabnyer hihi.
Episod 155 (Sister Ghost)

Ini Part Paling kelakar Bila Ji Hyo ketuk kepala Kwang So hehehe..

Episod 156 - Kawan baru Kwang Soo muahahaaha

Episod 152 reaksi ketika diorang makan tembikai dengan pantas & banyak

Episod 153- Monday Couple, Gary dan Ji Hyo tgh mengenang memori/kenangan manis bersama dulu2 hehe sweet gitu..
Episod 150 (Running Man Avengers) Doktor patung Zirafah hehe

Episod 141 (Animal Kingdom) Pakatan Tiger & Giraffe
Episod 78- Untuk melepaskan diri sendiri akhirnya Kwang So gigit tangan Ji Hyo hehe mmg gilerr time ni kahkahkah

Episod berapa ni??sorry aku x ingat episod berapa tapi sweet Gary n Ji Hyo hehe.

Episod 56 aksi cari pasal Kwang Soo kat Jong Kook heehehe..

Episod 32-Jawapan Gary yg kelakar hehe..
ehh banyak plak gambar Kwang So kat atas ni hehehe apa pun Running Man Daebakk (hebat)


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

11 ulasan:

Kathy Rbain berkata...

peminat running man ...:)

Chic Na berkata...

daebakkk!! memang banyak pict2 best.. paling suka tengok pict sweet monday couple. huhuhu..

Cik Aini berkata...

mmg layan lah Running Man ni,gelak keras perut.paling suka tgk Ji Hyo..sweet sgt,asyik gelak dgn keletah Gary :)

Deqla Manjew berkata...

x penah skali pun lyn running man ni.. tp teringin gak nk tgk..sbb ramai sgt dok kata best..

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

lawak xhengat running man ni kan

lelamaisara berkata...

tak pernah tgok..huhuhu...cian nye ek :(

Yumida Huda berkata...

ske tengok kerenah kwang soo..pastu dia suka kenakan jong kook..mcm kelakar lak tengok
past dia bawak patung tu kelakar abis..hadoi

Cik Nur™ berkata...

byk pict kwang soo sbb miss banu suka kwang soo...hehehe...

ji hyo lepang kepala kwang soo tu mmg lawak betul...hahahah..

pastu yg dia bw patung tu..tagan tcabut...ahahahaha...

siap masukkan dlaam poket lagi..hahahaha..

xboleh blah betullah mamat tu...

Masha Meisters berkata...

hahahha...lawak giler...kotak=sampan? hahha

Cinta Misteri berkata...

lawak pecah perut ni....

mummy_ayu berkata...

ha ha ha..running man..menang layan..tiap2 minggu tak pernah miss punya..

Related Posts with Thumbnails