30 Sep 2013

Simple Segmen By Miss BaNu

Assalammualaikum..
Hari ni rasa macam nak buat segmen yang simple2 gitu..hope korang sudi join sekali yer..

Cara2 Nak Join
1- Follow Blog ini Jika Sudi & kalau rajin tu bolehlah klik2 lah iklan nuffnang yang ada kat blog ni hehe.
2-Tak perlu buat entry just komen jer di entry ini dengan menjawab soalan ini!
Apa Yang Korang Suka di Blog ini?kalau rajin boleh gak bagi kritikan/teguran untuk blog ini. =) kemudian tinggalkan URL blog korang di ruangan komen ini jugak yer..
3-Tarikh Tamat Segmen ini - 5 Oktober 2013
Aku akan update Senarai Peserta dari masa ke semasa..

Hadiah
-Topup RM5 untuk Seorang peserta bertuah (Maxis, Digi & Celcom Sahaja) kalau ramai yang join, hadiah topup tu akan bertambah hehe..
-Pemenang akan ditentukan menerusi Cabutan Bertuah yer..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

25 ulasan:

cik laili berkata...

salam..

saya cuma nak bagi pendapat :

rasanya cara no. 1 tu mungkin kurang sesuai sebab akan menyebabkan fraud click untuk earning nuffnang.

Norhasniza Khalid berkata...

mama join...

http://mommyas.blogspot.com/2013/09/simple-segmen-by-miss-banu.html

jawapan mama :
memandangkan ini kali pertama mama datang kan, mama rasa blog ini comel sangat,cute... :)

Iehah Farihah berkata...

suka blog ning sebab simple sangat..x banyak hiasan2 yang sesakkan blog cam sesetengah blog sampai nak baca entry pun susah sebab kena tindih ngan iklan bagai lagi..

eemmm kdg2 blog ning berat jugak ah..huk3

http://iehahfarihah.blogspot.com/

Cik Nur™ berkata...

Nur ada sikit cadangan ni, mohon miss banu bykkan cerita pasal running man boleh..? hehehehe....

ehh...kira nur dah join la ni kan.?

ni link Nur..kekekeke :

http://cahayacita2.blogspot.com

Kathy Rbain berkata...

wah..nanti nak join la..

Cinta Misteri berkata...

selamat bersegmen....~~

AyuInsYiraH berkata...

ayu join segmen ni... ada masa nanti join pula segmen bloglist ayu yer...tq

url blog ayu : http://www.ayuinsyirah.my/

pendapat ayu : blog miss banu simple.. warna nya tenang dan kemas..

Cik Misya (Aimi Syahirah) berkata...

Salam.. Erm apa yang saya suka tentang blog ni? First sekali sebab walaupun ada macam-macam benda dalam blog ni tapi tetap kemas dan tersusun! Memang hebat.. Pandai main warna plak tu! =) link saya http://www.aimisyahirah.com. Jemputlah singgah ya!=)

Fara_nym (Farahanim) berkata...

Assalamualaikum, Fara agak suka blog ni..tapi yg paling Fara suka baground yg simple tu memang sesuai utk blog ni~

Http://faranymboboiboy.blogspot.com

Deqla Manjew berkata...

haha.. deqla dah slh sngka la.. ingtkan miss yg join segmen..rupanya segmen miss sendiri..hakhak.. punyalah byk miss join segmen..smpai keliru sudah.. ok nnti la deqla join.. kena cari idea dulu..hihi..

Aishah Abdullah berkata...

Assalamualaikum..aishah suka dengan blog ni cost blog ni sgt comel & ada banyak2 drama korean.. ;)

http://diariaishah87.blogspot.com

nanakimie berkata...

salam kak,nana suka blog ni sebabnya bukan saja kemas tapi penuh dengan informasi dan juga hiburan..tapinya dah lama nana tak berkunjung blog akak,huhu...memang banyak da entry yang tertinggal..paling nana ingat akak peminat jozan,hihi:)

http://nanakimie.blogspot.com/

Monyet Rimau berkata...

Gempar! Angelina Jolie Cuma Ada 3 Tahun Untuk Hidup => http://syokbah.com/gempar-angelina-jolie/

Cik Liya berkata...

hello sis, singgah join segmen ni. First of all, blog sis banu ni very informative & variety. i loike. Decoration pun cun, simple dan tak terlalu crowded. TAPI tang page korean drama tu mmg number one. even saya yang fanatik cerita korea pun tak update sangat. daebakk! overall 4.5 star. lagi 0.5 star, hope sis banu memperbanyakkan lagi contest. yeayy. http://leeya92.blogspot.com/

Deqla Manjew berkata...

ooo.. xyah buat entri ye...hihi.. mmg mudah la kalo cam gini kan.. ok.. deqla join ye..

deqla suka masok blog ni.. sbb gaya penulisan miss mudah nk baca, tulisan pun terang.. blog pun comei..cuma nk komen sikit je.. kalo boleh miss citer la jugak perihal diri miss.. atau org2 sekeliling yg berkaitan dgn miss.. contohnya family ke.. kwn2 ke.. nih gmbr miss pun xde.. haishh ssh bebenor nak tgk gmbr dia..hikhik.. miss byk update psl dunia hiburan rasanya kan..huhu.. ni pendpt deqla semata jujur, ikhlas dari hati kecilku..hihi.. jgn amek hati ye.. ;)

oklah.. url blog deqla - http://norumara.blogspot.com

kayyana berkata...

ai da follow u ye... hehehe...

blog miss banu pd pendapat ai sgt cute.. simple but just nice... sronok bc blog miss banu sbb ade cerita jozan... coz i like johan... hehehe...

http://kayyana85.blogspot.com

mina zaim berkata...

salam sis, saya join ye..

saya tak layak la nak komen..hihi
blog sis ni, cantik,,,,cuma kartun muslimah tu mcm tak sesuai letak situ..sorry sis..jgn marah ye :)

http://missmadam2012.blogspot.com/

lelamaisara berkata...

Saya suke blog ni sebab penulisan Miss banu yang mudah dipahami dan menarik...lagi2 cerita tentang jozan...terbaikkkk...

http://cutemama-lelamaisara.blogspot.com/


kira join la ni ek..heheheh

Yumida Huda berkata...

cerita pasal jozan d bez....

http://umikasum.blogspot.com/

Maria Firdz berkata...

selamat bersegmen...

Cinta Misteri berkata...

selamat bersegmen...

Atiqah Norbeli berkata...

http://atiqahnorbeli97.blogspot.com

Jawapan atiqah//
-Blog awak comel, warna pink mcm warna blog tqah. Tp tulisan blog post kena ubah sikit :) thats all !

AMIRUL ZAMANI berkata...

Blog ni banyak citer pasal cerita2 korea ~ hehe :)

Ain Deen berkata...

http://nurbuzzme.blogspot.com/

macam-macam ada..

Nur Atira berkata...

alaa , tak sempat nak joinn . busy lah . tarikh pon dah tamat

Related Posts with Thumbnails