11 Dis 2014

Glamoskin Terbaik Dalam Menyelesaikan Masalah Kulit Muka Anda

Assalammualaikum..
Sape dah pernah cuba try Glamoskin ni? Aku dah cuba pun Glamoskin ni, ternyata memang bagus, sesuai dengan kulit muka aku yang sering berminyak ni. Bila pakai Glamoskin ni muka akan kurang berminyak, malah memutihkan kulit muka lagi dan setiap kali pakai Glamoskin ni rasa sejuk dan lembut jer muka ni. Apapun memang banyak kelebihan menggunakan Glamoskin ni. Glamoskin ni masih baru lagi di Malaysia jadi mungkin ramai yang tak tahu lagi pasal Glamoskin ni kan, so meh aku nak cite ni. Sebenarnya Legacy Secret telah membawa masuk ke dalam Malaysia 1 produk buatan Korea iaitu Glamoskin. Produk ini dibuat di Korea dan dibuat khas untuk Legacy Secret pada 30 Oktober 2014 yang lepas.

Glamoskin ini diperbuat daripada Collagen Gell yang menggunakan teknologi terkini dalam industri kosmetik dengan penemuan formula terbaru dan sangat berkesan berbanding formula lain. Teksture gell yang mampu menyerap lebih baik sehingga 70% lebih cepat dan berkesan berbanding cream. Penemuan formula terbaru Niacimade PC merupakan penemuan terbaru dalam industri kecantikkan dan kosmetik di Negara-negara maju seperti Korea dan Jepun. Niacimade PC telah diaplikasi didalam Glamoskin dan ditambah dengan penggunaan collagen gel membuatkan Glamoskin yang pertama di Asia menggabungkan kedua-dua formula itu. Kajian yang dilakukan mendapati kesan Glamoskin lebih cepat berbanding produk lain. Ianya juga Halal dan selamat digunakan untuk semua jenis kulit kerana dihasilkan daripada bahan semulajadi.


Glamoskin juga telah didaftarkan dibawah Kementerian Kesihatan Malaysia dengan No Not : NOT140703528K. 



Glamoskin didatangkan dengan pencuci Glamoskin. Gabungan pencuci dan collagen gel memastikan kitaran pemulihan kulit muka berjalan lancar dengan sempurna. Glamoskin clenser juga menggunakan teknologi terbaru dalam pembuatannya. Dimana cleanser ini mempunyai ciri-ciri pencuci, pemutih, pewangi dan penstabil. Membantu proses penyerapan Glamoskin Collagen Gell pada kulit dan mempercepat proses pemulihan.

CARA PEMAKAIAN :

Setelah wajah di bersihkan dengan GS Cleanser, ambil sedikit gel dengan hujung jari. Usapkan tipis2 dan merata pada wajah sambil di sapu lembut hingga butiran gel meresap ke dalam kulit. Amalkan setiap pagi sebelum makeup dan malam sebelum tidur. Gell boleh diguna pakai siang dan malam dan cleanser setiap kali mencuci muka.


Kelebihan Produk GlamoSkin dengan Produk Lain:
1. Bahan Semulajadi dari Ektrak Tumbuhan
2. Paduan teknologi Nano dengan bahan aktif Niacimade PC dari Korea
3. Bebas Merkuri dan Hydroquinone
4. Perbezaan ketara setelah 30 hari pemakaian

Kandungan :


Cleanser : Glutathione , Hyaluronic Acid , Acetyl Hexapeptide , Niacinamide PC ,Apple Stemcell,Tanaka dan Glycerine


Collagen Gell : Hydrolyzed collagen. Niacinamide PC. Adenosine. Sodium hyaluronate. Panthenol. 3G-Bio complex. PhtoOligo

 Kelebihan :

Collagen Gell pertama di Malaysia sebagai alternative penggunaan cream
Menggunakan teknologi Korea yang canggih dan formula terbaru dalam kosmetik Niacinamide PC buatan Korea 
Membaiki DNA kulit
Mengawal Minyak
Mengecilkan liang Pori
Memutihkan
Menghilangkan Pigmentasi
Kesan seawal 4 minggu
 Harga mampu milik berbanding jenama lain dengan kesan standing jenama antarabangsa yang lain. 
Mencegah kesan buruk sinar UV matahari pada kulit.
Pemakaian jangka panjang hingga 6 bulan keatas menunjukkan 
kulit wajah kelihatan lebih muda 4-6 tahun dari usia sebenarnya.

Harga  Asal:
Glamoskin Collagen Gell : RM120/130ss
Glamoskin Cleanser : RM80/90ss
Set : RM200/220ss

Launching Promotion Price :
Glamoskin Collagen Gell : RM90/95ss
Glamoskin Cleanser : RM70/75ss
Set : RM150/160ss

Bagi yang belum cuba Glamoskin ni jangan lupa untuk cuba nanti okey, so kalau nak tahu lebih lanjut mengenai Glamoskin ni boleh lah terjah ke --> https://www.facebook.com/GlamoSkin 
Kalau nak tengok Testimoni boleh terjah sini -> https://www.facebook.com/media/set/?set=a.837067853004983.1073741829.789509451094157&type=3 dan kalau nak tengok Video Testimoni Korea bolehlaa ke sini yer -> https://www.facebook.com/media/set/?set=vb.789509451094157&type=2 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

4 ulasan:

Cetusan Minda berkata...

mcm berkenanlah pulak dgn gell nya ... cuma x sebut sesuai utk umur berapa ...

BaNu Syah berkata...

ianya sesuai untuk semua peringkat umur

Ayuni berkata...

datang melawat, hikhik

Tanpa Nama berkata...

nk dapat kt mana klu dkt bayan lepas penang

Related Posts with Thumbnails