27 Dis 2014

Tema Minggu Ke-7 Maharaja Lawak Mega 2014 : Komedi Bermoral

Assalammualaikum..
Minggu lalu menyaksikan kumpulan Comey tersingkir dengan tema Muzikal. Pada minggu ke-7 ni pula tema baru diperkenalkan iaitu komedi bermoral. Sebelum ini tak pernah dengar lagi ada tema ni. Ini bermakna setiap lawak yang dipersembahkan haruslah ada unsur-unsur pengajaran disitu. Susah juga tema ini kan namun kumpulan SYJ menyerlah malam ini dan dapat 5 bintang. Kump Sepahtu juga not bad, walaupun ada spontan sikit tapi mmg kelakar. Nabil dan Shiro menjadi pilihan ketiga aku.
Kumpulan Shake, Virus dan Bocey berada di kedudukan bottom three dan akhirnya menyaksikan kump Shake tersingkir. Nampaknya minggu hadapan semua peserta kena lebih bekerja keras. Jep Sepahtu menang Man Of The Match untuk minggu ke-7 ini.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Ape nma tjuk lgu sedih shiro yg ending dia tu..nk ingin sngt thu sbb lgu tu bikin aku menangis.hope kw bgi..

BaNu Syah berkata...

@Tanpa Nama sorry dah tak ingat dah laa, sbb dah lama kot, lagu apa yang diorang guna pun dh x ingat..sorry yer.

Related Posts with Thumbnails