24 Dis 2014

Lagu & Lirik Matahari Nyanyian Hafiz Suip

Assalammualaikum..
Rasanya ramai yang dah pernah dengar lagu Matahari nyanyian Hafiz ni kan, lagu ni sering diputarkan di stesen radio. Video klip lagu ni pun best siap ada adik Balqis lagi tu. Kalau tengok lirik lagu ni memang maksud die agak mendalam kan. Selain itu, lagu ini juga adalah finalis untuk Anugerah Juara Lagu (AJL29) yang bakal berlangsung pada bulan Januari 2015 nanti apapun Good Luck untuk Hafiz. Jom tengok lirik dan lagu ni kat bawah k.

Lirik Lagu - Matahari

Matahari tak cukup indah

Pada pagi yang suram ini

Malam ku resah kerana
Malam mungkin kelam

Bumi indah cinta punah
Bintang bintang tumpang berduka
Meratapi nasib
Kenapa hari ini

Matahari bangunlah
Indahkan hari ini
Engkau perlu hidupkan semula mimpi kami

Matahari bangkitlah
Indahkan hari ini
Engkau perlu hidupkan semula cinta kami

Lupakan kisah
Kisah yang terjadi
Mengharap sinar
Sinaran darimu

Matahari bangunlah
Indahkan hari ini
Bagi kami terus melayari hidup kami

Matahari bangkitlah
Indahkan hari ini
Bagi kami terus menghidupkan cinta kami

Lupakan kisah
Kisah yang terjadi
Mengharap sinar
Sinaran darimu




♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

Qaseh Abadi berkata...

lagu ni memang bg inspirasi.. tambah plak musim hujan ni..huhu

http://syidamenulis.blogspot.com/

Diana Din berkata...

saya suka lagu ni. siap buat caller ringtone lagi ^_^*

Related Posts with Thumbnails