30 Dis 2014

Top 10 Pelakon Wanita Bollywood Paling Popular 2014

Assalammualaikum
Hari ni aku nak cite pasal Bollywood plak sebelum ni asyik Korea jer kan. Rasanya semua tahu pelakon wanita Bollywood semuanya cantik-cantik belaka dan berbakat dalam lakonan. So Jom kita tengok Aktress Bollywood mana yang paling menyerlah, bersinar dan Popular dalam tahun 2014 ini. Mesti ada yang tanya mana nama Kajol, Aishwarya Rai semua kan. Diorang belum keluar filem baru dan belum aktif berlakon sepenuhnya lagi sebab tu nama diorang takde dalam senarai ni. Dalam 10 senarai ni ada beberapa nama aktress yang aku x berapa familiar sangat maybe pelakon baru ler tu kan. Apapun jom tengok Senarai 10 Pelakon Wanita Bollywood Paling Popular 2014 kat bawah ni.

1 Deepika Padukone
Deepika sememangnya popular dan layak berada di kedudukan yang teratas kerana kebanyakkan filem lakonannya laris dan Box Office seperti Yeh Jawaani Hai Deewani, Chennai Express, Happy New Year dan banyak lagi.

2 Katrina Kaif
3 Priyanka Chopra
4 Kangana Ranaut
5 Kareena Kapoor
6 Sonakshi Sinha
7 Shraddha Kapoor
8 Huma Qureshi
9 Nargis Fakhri
10 Parineeti Chopra

P/s- Jom Join yang aku buat ni, just klik link dibawah untuk sertai..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

1 ulasan:

Qaseh Abadi berkata...

No 4 tu muka cam nad zainal pun ada..hihi

http://syidamenulis.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails