-->

2 Jul 2015

Koleksi Majalah Ujang Bumper Puasa & Raya

Assalammualaikum..
Dari dulu lagi aku memang suka beli Majalah Ujang Edisi Bumper Puasa dan Raya. Aku just beli edisi puasa dan raya jer, kalau bulan2 lain tu aku tak beli hehehe. Gambar kat atas tu adalah muka depan majalah ujang bumper puasa untuk tahun 2015 nyer, pasni tunggu bumper Raya lak. Memang dah macam hobi plak kumpul tiap2 tahun hehehe. Kalau nak kira memang dah agak banyak laa bila campur semua Majalah Ujang untuk tahun2 yg sebelumnya hehe..Best gak baca Majalah Ujang time nak tunggu masa untuk buka puasa tu kan.

Jom Klik2 Kat Bawah ni..

3 ulasan:

  1. huishh... majalah lagend ni.. lama tak baca..huhu

    BalasPadam
  2. dah lama x beli.. nak pinjam.. hahah

    BalasPadam
  3. legend betul majalah ni...ada lagi sampai skrg yer... dulu kita bace masa kecik2.. edisi raya dia kita suka jugak :D

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017