10 Dis 2015

20 Gaya Rambut Yang Menjadi Kegilaan Orang Malaysia Masa Dulu Hingga Kini

Assalammualaikum..
Gaya rambut yang mengikut trend terkini memang menjadi ikutan pada lelaki juga wanita, Kalau kita imbau dan imbas balik (throw back) sekitar tahun 80-an, 90-an, tahun 2000 dan sehinggalah n sekarang kita dapat tengok pelbagai jenis gaya rambut yang menjadi ikutan pada setiap zaman. Kalau kita perasan setiap gaya rambut memang akan sentiasa berubah-ubah mengikut peredaran masa dan juga trend terkini. Tak kurang juga ramai yang terikut-ikut gaya rambut selebriti/artis pujaan masing2. Zaman 80-an gaya rambut panjang dan kerinting serta bercermin mata hitam memang sangat popular ketika itu maklumlah zaman rock kapak gitu. Lelaki dan perempuan kebanyakannya berambut kerinting hehehe. 
Zaman 90-an pula memang popular dengan gaya rambut pelik macam tempurung tu pastu muncul pula gaya rambut belah tengah yang membuatkan seseorang tu nampak innocent jer hahaha. Kemudian sekitar tahun 2000 muncul pula gaya rambut macam buah Nenas tu, ala2 rambut cacak n pacak tu hahaha. Pastu bila David Beckham potong rambut jadi Botak tu ramai pula lelaki nak turut jadi botak gak, ikut trend kononnya hehehe. Tu belum masuk lagi gaya rambut ala2 Mohawk, gaya blonde dan banyak lagi. So kalau korang nak tengok lebih banyak gaya rambut yang best2 dan terkini bolehla klik kat sini k --> 20 Gaya Rambut Yang Menjadi Kegilaan Orang Malaysia Masa Dulu Hingga Kini.. 

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

2 ulasan:

najwa zahid berkata...

is that merlin? Heee. Skrg trend botak tepi, tengah2 ade rambut

BaNu Syah berkata...

betul tu, yup Merlin hehehe rindu merlin ;)

Related Posts with Thumbnails