24 Dis 2015

OST Dilwale - Lagu Dan Lirik Janam Janam (Lagu Best)

Assalammualaikum..
Mesti dah ramai yang gi tengok Filem Dilwale lakonan Shah Rukh Khan dan Kajol kat pawagam kan? Rata-rata yang aku tengok dan baca, ramai yang suka giler dengan lagu Janam Janam ni. Setelah aku dengar lagu tersebut, memang aku suka dan rasanya lagu Janam Janam ni lah yang paling best sekali dalam filem Dilwale tu hehehe. Aku siap download dah lagu tersebut yeahhh hehehe..Jom layan lagu ni kat bawah beserta liriknya sekali, bolehlaa menyanyi sekali dengan lirik lagunyer. Memang pecah rekodlah filem Dilwale ni, n pasni bila lagilah agaknyer SRK n Kajol akan bergandingan lagi.
Janam janam janam sath chalna yunhi
Kasam tumhe kasam aake milna yahi
Ek jaan hai bhale do badan ho juda
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida
Meri subah ho tumhi
Aur tumhi sham ho
Tum dard ho tum hi aaram ho
Meri duaon se aati hai bas yeh sada
Meri ho ke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida
Teri bahon mein hai mere dono jahan
Tu rahein jidhar meri jannat wahi
Jal rahi aggan hain jo yeh do tarfaa
Na bujhe kabhi meri mannat yahi
Tu meri arzoo, main teri aashiqui
Tu meri shayari, main teri mausiqi
Talab talab talab bas teri hai mujhe
Nashon mein tu nasha bann ke ghulna yoonhi
Meri mohabbat ka karna tu hak ye adda
Meri ho ke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida
Meri subah ho tumhi
Aur tumhi shaam ho
Tum dard ho tum hi aaram ho
Meri duaon se aati hai bas yeh sada
Meri hoke hamesha hi rehna
Kabhi na kehna alvida
Aa. alvida.
O… na na

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

mummy_ayu berkata...

memang plan nak gie tgk..but tak tau lagi bila...

Noor Atikah Ramli berkata...

jom join giveaway blog ika :)

http://www.nooratikahramli.com/2015/12/giveaway-pocket-calendar-new-year-2016.html

Sally Samsaiman berkata...

belom sempat nak tgk lagi...hahahaha...tp tgk review semua kata best gilaaa

Yana Libra berkata...

nak tgk..tp adam camneee..

Hafiz Hafizol berkata...

Lagu gerua pun best gak.. dia punya clip video gerua tu best gilaaa.. cun habiss.. haha

Hythzni berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Etec Etec berkata...

Madam mne nk download lagu ni yer?

Related Posts with Thumbnails