-->

23 Nov 2012

Betul Ke Bohong yang Kelakar Habis


Assalammualaikum..
Sape layan rancangan Betul Ke Bohong..dah dua musim sekarang..mmg lawak dgn aksi spontan diorang..aku sarankan korang tengok episod ke-9 ,musim ke-2 haha mmg giler laa..Jepp SepahTu Yg hyper aktif..suka plak die kena karan,dh kena karan sekali pastu siap cakap nak lagi nak lagi smbil letak tangan balik n Ac pun karan jer haha..tulaa nak sangat kan hehehe x leh blah part pipi tuh slumber je si jepp letak pipi die kt tmpat karan tuh kan betul kena karan haha menjerit die..x pernah lagi org kena karan kat pipi die la org terawal adoii..x larat nak gelak tgk..kesian sakit tuhh..giler laa rancangan ni tapi best..salute dgn artis wanita yg berani join untuk kena karan..haha..sape yg stress layan program ni mesti hilang stress kejap..hehe

P/s~Thanks to DeQLa hadiahnyer..suke sangat thanks yer...

23 ulasan:

  1. lawak2.solehah tengok video ni je ye,sbb xd astro la yunk :)

    BalasPadam
  2. haha
    mmg ai layan betul ke bohong tu..
    yg dulu pnya episod ada Acu tu lg lawak giler.hahaha

    BalasPadam
  3. kena tgk ni...ok sesame...mana bahan bukti??? HAHAHA...

    BalasPadam
  4. sy tak minat plak..rasa mcam lawak bodo tak menjadi je hehehe kalau on tv ada cite tu mesti sy tukar channel:p

    BalasPadam
  5. suka tgk citer tu..haha..xpernah miss..ahaah..mmg sakit perut ketawa

    BalasPadam
  6. haha mmg lawa la miss banu..hihi

    BalasPadam
  7. taw x pe..mmg best show nie kan..happy..tergelak sokmo :)

    BalasPadam
  8. suka gak tengok. sbb semua lawak. huhu..

    BalasPadam
  9. kalu time balik umah sendiri..tgk la..time kat umah sewa mmg xdpt tgk la..xde astro..huhu..

    best :)

    BalasPadam
  10. kalu time balik umah sendiri..tgk la..time kat umah sewa mmg xdpt tgk la..xde astro..huhu..

    best :)

    BalasPadam
  11. selalu nampak VT rancangan ni, tapi xpenah tgk. rupanya kelakar habis ek? adeh....

    BalasPadam
  12. time jep letak pipi tu, mmg lawak...
    tu la main2 lagi..last2 kan dah kena karen..hahahhaa

    BalasPadam
  13. hahahah..tauke suka lari topik kecoh pulak tu..hehehe.

    BalasPadam
  14. huhu..cerita nyh memang gempak kan..huhu

    BalasPadam
  15. tak pernah tengok plak cerita ni betul2.. hehe

    BalasPadam
  16. Kak M ngan hubby mmg suka sangat betoi ka bohong ni..

    BalasPadam
  17. hahahah,..tumpang gelak..saya xtgk..sbb xdr astro

    BalasPadam
  18. tak tgok pon ni..he..nanti la nk tgok....

    BalasPadam
  19. rancangan pasal ape ni? xpernah tgk..huhu~

    BalasPadam
  20. hihi. layan jugak show ni kdg². tapi tak ikut seriesly. ;)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017