23 Nov 2012

Betul Ke Bohong yang Kelakar Habis


Assalammualaikum..
Sape layan rancangan Betul Ke Bohong..dah dua musim sekarang..mmg lawak dgn aksi spontan diorang..aku sarankan korang tengok episod ke-9 ,musim ke-2 haha mmg giler laa..Jepp SepahTu Yg hyper aktif..suka plak die kena karan,dh kena karan sekali pastu siap cakap nak lagi nak lagi smbil letak tangan balik n Ac pun karan jer haha..tulaa nak sangat kan hehehe x leh blah part pipi tuh slumber je si jepp letak pipi die kt tmpat karan tuh kan betul kena karan haha menjerit die..x pernah lagi org kena karan kat pipi die la org terawal adoii..x larat nak gelak tgk..kesian sakit tuhh..giler laa rancangan ni tapi best..salute dgn artis wanita yg berani join untuk kena karan..haha..sape yg stress layan program ni mesti hilang stress kejap..hehe

P/s~Thanks to DeQLa hadiahnyer..suke sangat thanks yer...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

23 ulasan:

Solehah Shamsuddin berkata...

lawak2.solehah tengok video ni je ye,sbb xd astro la yunk :)

Cik Aini berkata...

haha
mmg ai layan betul ke bohong tu..
yg dulu pnya episod ada Acu tu lg lawak giler.hahaha

Deqla manjew berkata...

kena tgk ni...ok sesame...mana bahan bukti??? HAHAHA...

SHAHZEE berkata...

sy tak minat plak..rasa mcam lawak bodo tak menjadi je hehehe kalau on tv ada cite tu mesti sy tukar channel:p

dya bunga berkata...

suka tgk citer tu..haha..xpernah miss..ahaah..mmg sakit perut ketawa

Mrs Velentine berkata...

x tengok sebab xda astro

are_lin@yu berkata...

haha mmg lawa la miss banu..hihi

Amanina Nasuha berkata...

taw x pe..mmg best show nie kan..happy..tergelak sokmo :)

Chic Na berkata...

suka gak tengok. sbb semua lawak. huhu..

Nyue berkata...

kalu time balik umah sendiri..tgk la..time kat umah sewa mmg xdpt tgk la..xde astro..huhu..

best :)

Nyue berkata...

kalu time balik umah sendiri..tgk la..time kat umah sewa mmg xdpt tgk la..xde astro..huhu..

best :)

RedRose berkata...

selalu nampak VT rancangan ni, tapi xpenah tgk. rupanya kelakar habis ek? adeh....

Cik Nur berkata...

time jep letak pipi tu, mmg lawak...
tu la main2 lagi..last2 kan dah kena karen..hahahhaa

Arina Shamsul berkata...

hahahah..tauke suka lari topik kecoh pulak tu..hehehe.

kinara kinatara berkata...

huhu..cerita nyh memang gempak kan..huhu

Dayana Bahar berkata...

tak pernah tengok plak cerita ni betul2.. hehe

Si Matatajam berkata...

Kak M ngan hubby mmg suka sangat betoi ka bohong ni..

izan mama mia berkata...

hahahah,..tumpang gelak..saya xtgk..sbb xdr astro

lelamaisara berkata...

tak tgok pon ni..he..nanti la nk tgok....

Yana Libra berkata...

rancangan pasal ape ni? xpernah tgk..huhu~

Wanieys a.k.a IbuQalief berkata...

a'a suka gak tgk...lawak gilerrr

Che Rosliza Che mat berkata...

sis pun suka tgk...memang lawak...

9n0L4 berkata...

hihi. layan jugak show ni kdg². tapi tak ikut seriesly. ;)

Related Posts with Thumbnails