8 Nov 2012

AidilAdha ku bersaMa dengan JOZAN & Dato Fadzillah Kamsah

Assalammualaikum..
agak2 ada x yg terlepas tgk rancangan kt atas ni masa Hari Raya Aidiladha yg kedua tuh, program Dato Fadzilah Kamsah SelaMi Jiwa Musim ke-2 yg mana tetamu jemputannya utk episod tuh adalah JOZAN..rasanya kalau Jozannerz mmg semua dh alert pasal program ni hehe n aku pun dh lama update rancangan ni kt blog JOZANFC Official..tpi saja nk kongsikan kt sini juga haha..kot2 ada yg x tgk lg..haha x sangka Dato jemput JOZAN..diorang bincangkan topik Bahana Laman Sosial..mmg best tengok..permulaan rancangan ni pun dh kelakar bila JOZAN berlakon yg kononnya diorang tgh mengutuk each other kat laman sosial..antara perbualan diorang masa tuh..
Zizan: Johan dah tak Kelakar hahaha
JoHan:Hidung Zizan dh semakin Kemek
Zizan:Rambut JoHan mcm Penyapu
JoHan:JoHan baru beli EVO nak lawan Zizan
JOZAN:hahahaha
 
Bila JOZAN dalam satu program mmg riuh la, jenuh gak la Dato Fadzilah Kamsah nak handle JOZAN yg hyper aktif ni..hehe antara yg menarik bila Johan suka sambung apa yg Dato cakap hehehe..tuh yg jadi kelakar tuh..pastu ada sekali tuh Johan siap bagi hujah dan dalil tuh membuatkan semua terkejut dan kagum hehehe sampai Zizan cakap "Kenapa selama ni kau x pernah nasihatkan aku pun"penonton kt studio dh ketawa masa ni..n then JoHan ckp "Aku nasihat kau dalam Bahasa Inggeris" hehehe pendek kata pada sape yg x tgk lagi harus tgk..Johan mmg hyper sikit hehehe dlm ni..Zizan plak agak diam dan mendengar dgn tekun apa yg disampaikan dan sekali sekala ketawa dgn gelagat JoHan..best gak dgr pepatah cina yg Zizan sebut tuh haha..nak tahu kena tgk la rancangan ni..
part last sekali pun best time Dato Bagi cenderahati kt tetamu tuh hahaha slumber je JoHan..hahaha Zizan dh gelak2 time ni..pada yg dh tgk mesti tahu kan...apa pun apa yg diorang bincangkan mmg menarik..banyak gak ilmu yg dpt..so selamat menonton.


Kata2 Bijak Pndai~ Jangan hanya melihat keburukan orang kerana seburuk-buruknya dia ada seribu satu kebaikan yang tidak pernah kamu lihat."


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

18 ulasan:

Cik Nur berkata...

lorr..mcm mana nur boleh lepas ni..
tq miss banu, boleh tgk.. :)

Karukord Jagau's berkata...

hehehe kelakar2...
erm jgn puji saya ye...
tp kutuk pun jgn juga ngeee

untung le depa yg betanya..dtp one drop tu huhuhuuu

wanie wippy berkata...

memang terlepas nk tgk sebab kena balik matrik da time tu.. tapi wanie akan tgk gak nnt.. jozan best la :)

wanie wippy berkata...

memang terlepas nk tgk sebab kena balik matrik time tu.. tp takpa pasti ada peluang nk tgk nnt.. love jozan la :)

iTU AKHiL berkata...

menarik program ni..

kinara kinatara berkata...

wah...bestnya..x berkesempatan nak tengok..jadi nak tengok..:)

Che Rosliza Che mat berkata...

akak lupa nak tengok...nasib baik banu share..

cik dila.. berkata...

xtengok lagi.heh.tengok la nti

are_lin@yu berkata...

wahh mcm beznya nk try tgk lh..hehe

Chic Na berkata...

tengok. jozan ni boleh jd pakar motivasi jgk. huhu.. paling best masa johan keluarkan ayat al-quran siap maksud lagi. hikhik..

iiima ❥ berkata...

hehe kita pun layan cite ni raya hri tuh hehe

Nyue berkata...

hahahaaha...kelakar..mmg best la...

Needa Hani berkata...

Tapi yg zizan komen tu mendalam maksudnya...bukan dia suruh hina org sembarangan...maksudnya tegur bila perlu. Tegur pun kena cara baik. Kan dia kata, sedih bila kena hentam dgn berlebihan...ramai org mcm seronoknya je nak menghina org tanpa faham apa yg dia kata ;)

Deqla manjew berkata...

Yeayy bole tgk..tq miss upload video kat sini... ;-)

dya bunga berkata...

dya tgk skjp je..haha

9n0L4 berkata...

alaaaaaaaaa. bile ni. tak tgk pun. kne cari ulangan ni. :)

lelamaisara berkata...

tak tgok ritu..nak tgok kat sini la....

fieda berkata...

kak fieda tak sempat nk tgk aritu..nasib baik ada video ni ye..tq share..

Related Posts with Thumbnails