-->

8 Nov 2012

AidilAdha ku bersaMa dengan JOZAN & Dato Fadzillah Kamsah

Assalammualaikum..
agak2 ada x yg terlepas tgk rancangan kt atas ni masa Hari Raya Aidiladha yg kedua tuh, program Dato Fadzilah Kamsah SelaMi Jiwa Musim ke-2 yg mana tetamu jemputannya utk episod tuh adalah JOZAN..rasanya kalau Jozannerz mmg semua dh alert pasal program ni hehe n aku pun dh lama update rancangan ni kt blog JOZANFC Official..tpi saja nk kongsikan kt sini juga haha..kot2 ada yg x tgk lg..haha x sangka Dato jemput JOZAN..diorang bincangkan topik Bahana Laman Sosial..mmg best tengok..permulaan rancangan ni pun dh kelakar bila JOZAN berlakon yg kononnya diorang tgh mengutuk each other kat laman sosial..antara perbualan diorang masa tuh..
Zizan: Johan dah tak Kelakar hahaha
JoHan:Hidung Zizan dh semakin Kemek
Zizan:Rambut JoHan mcm Penyapu
JoHan:JoHan baru beli EVO nak lawan Zizan
JOZAN:hahahaha
 
Bila JOZAN dalam satu program mmg riuh la, jenuh gak la Dato Fadzilah Kamsah nak handle JOZAN yg hyper aktif ni..hehe antara yg menarik bila Johan suka sambung apa yg Dato cakap hehehe..tuh yg jadi kelakar tuh..pastu ada sekali tuh Johan siap bagi hujah dan dalil tuh membuatkan semua terkejut dan kagum hehehe sampai Zizan cakap "Kenapa selama ni kau x pernah nasihatkan aku pun"penonton kt studio dh ketawa masa ni..n then JoHan ckp "Aku nasihat kau dalam Bahasa Inggeris" hehehe pendek kata pada sape yg x tgk lagi harus tgk..Johan mmg hyper sikit hehehe dlm ni..Zizan plak agak diam dan mendengar dgn tekun apa yg disampaikan dan sekali sekala ketawa dgn gelagat JoHan..best gak dgr pepatah cina yg Zizan sebut tuh haha..nak tahu kena tgk la rancangan ni..
part last sekali pun best time Dato Bagi cenderahati kt tetamu tuh hahaha slumber je JoHan..hahaha Zizan dh gelak2 time ni..pada yg dh tgk mesti tahu kan...apa pun apa yg diorang bincangkan mmg menarik..banyak gak ilmu yg dpt..so selamat menonton.


Kata2 Bijak Pndai~ Jangan hanya melihat keburukan orang kerana seburuk-buruknya dia ada seribu satu kebaikan yang tidak pernah kamu lihat."


18 ulasan:

  1. lorr..mcm mana nur boleh lepas ni..
    tq miss banu, boleh tgk.. :)

    BalasPadam
  2. hehehe kelakar2...
    erm jgn puji saya ye...
    tp kutuk pun jgn juga ngeee

    untung le depa yg betanya..dtp one drop tu huhuhuuu

    BalasPadam
  3. memang terlepas nk tgk sebab kena balik matrik da time tu.. tapi wanie akan tgk gak nnt.. jozan best la :)

    BalasPadam
  4. memang terlepas nk tgk sebab kena balik matrik time tu.. tp takpa pasti ada peluang nk tgk nnt.. love jozan la :)

    BalasPadam
  5. wah...bestnya..x berkesempatan nak tengok..jadi nak tengok..:)

    BalasPadam
  6. akak lupa nak tengok...nasib baik banu share..

    BalasPadam
  7. xtengok lagi.heh.tengok la nti

    BalasPadam
  8. wahh mcm beznya nk try tgk lh..hehe

    BalasPadam
  9. tengok. jozan ni boleh jd pakar motivasi jgk. huhu.. paling best masa johan keluarkan ayat al-quran siap maksud lagi. hikhik..

    BalasPadam
  10. hehe kita pun layan cite ni raya hri tuh hehe

    BalasPadam
  11. hahahaaha...kelakar..mmg best la...

    BalasPadam
  12. Tapi yg zizan komen tu mendalam maksudnya...bukan dia suruh hina org sembarangan...maksudnya tegur bila perlu. Tegur pun kena cara baik. Kan dia kata, sedih bila kena hentam dgn berlebihan...ramai org mcm seronoknya je nak menghina org tanpa faham apa yg dia kata ;)

    BalasPadam
  13. Yeayy bole tgk..tq miss upload video kat sini... ;-)

    BalasPadam
  14. alaaaaaaaaa. bile ni. tak tgk pun. kne cari ulangan ni. :)

    BalasPadam
  15. tak tgok ritu..nak tgok kat sini la....

    BalasPadam
  16. kak fieda tak sempat nk tgk aritu..nasib baik ada video ni ye..tq share..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

My Random Post

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017