30 Nov 2012

BEST ON SCREEN CHEMISTRY AWARD~JOZAN YANG PUNYA


Assalammualaikum
Sape tengok Shout Awards hari tuh??
aku tengok gak tapi tengok pun sebab JOZAN jer sbb JOZAN trcalon kan jadi haruslah tengok kan..
so pukul 8.30 dh bukak tv..ingatkan dh start rupenyer baru tunjuk baju artis la apalah mak aiii lambat tul start..mengantuk dh aku tggu..rupanya pukul 9 mlm baru start..actually aku x berapa gemar sbenarnya Shout Award ni sbb die urban sgt..den plak org kampung gitu hahaha..tapi sebab JOZAN tercalon n aku pun ada mengundi so mestilaa nk tahu keputusannya kan so paksa gak diri tengok kt tv tu..nasiblah untuk award for Best Screen Chemistry Award tuh diumumkan awal..so puas la hati den yeayyyyy JOZAN menang..x sia2 undi tau, paling suka masa Amy Search nak umumkan nama pemenang utk kategori Best On Screen Chemistry Award tuh, penonton yg gi tengok live tuh semua dah sorak nama JOZAN JOZAN JOZAN JOZAN, aku kt umah yg excited hahaha..sygnyer JOZAN x dpt amik award sama2 sbb masa tu diorang ada kt Shah Alam untuk Maharaja Lawak Mega 2012 so wakil diorang jerla yg amik hadiah tuh..
Nasiblah masa MLM start AC Mizal ada umumkan kemenangan JOZAN ni...dapat gak la tgk reaksi JOZAN kt tv kan..walaupun award tuh xde kat tangan diorang lagi...rasanya ni award kedua diorang as a JOZAN award pertama diorang masa jadi naib juara MaHaraja Lawak dulu..suke tgk diorang menang sama2 as a JOZAN..mmg xde org lain yg layak menang untuk award ni..keserasian diorang sape leh lawan kan..sweet sgt diorang ni hehe..
 
Selain itu..Zizan juga turut menang dan menerima satu lagi award untuk kategori Favourite Tv Personality Award di Shout Awards 2012..tahniah JOZAN n ZIZAN..sebab tuh selepas selesainya giliran JOZAN utk Maharaja Lawak MeGA 2012 Zizan terus bergegas ke tempat Shout Award tuh..JoHaN plak maybe mewakili JOZAN n stay di MLM..Zizan sampai masa anugerah Shout Award dh tamat kot tapi sempat la die bergambar dgn award die serta bertemu wartawan..apapun hasil undian semua peminat JOZAN akhirnya diorang menang gak kan..
gambar kat bawah ni credit to twitter JoHaN N ZizaN..

Apapun pasni hope diorang menang di MLM2012 Plak..mesti lebih touching n sweet..
Credit untuk semua pemilik gambar diatas..








♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

17 ulasan:

Maria Menado~ berkata...

betul.. kite pon suke JOZAN.. Ngee~

Tahniah buat mereka ya =)

Chic Na berkata...

xtgk pun. tgk keputusan je. hihi..

Dayana Bahar berkata...

Miss banu mmg big fan... hehe tahniah jozan

etuza berkata...

JoZan..hebat kelakar tul kan..tahniah pada mereka ya Miss Banu

Misz Mieza berkata...

MM tak tengok.. Huhu.. Tapi teruja sangat dengar kemenangan JOZAN & Zizan.. Tahniah3! ^____^

Nurul Ain berkata...

dorang mmg best
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Nurul Ain berkata...

dorang mmg best
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

Cik Nur berkata...

xtgkkk..
diorg menang eh..?
tahniahhhh..!

Solehah Shamsuddin berkata...

Tahniah Jozan :)

Arina Shamsul berkata...

mama tak tengok. ..tapi mama tahu melalui raja lawak dorg menang..hehehe

Si Matatajam berkata...

Depa tu mmg layak la.. Mmg best sgt2

JozanFC berkata...

Jom kwn2x, sokong Jozan di page rasmi MLM 2012 di http://www.facebook.com/jozanfanclub dan youtube rasmi di http://www.youtube.com/jozanfc . Semua video update sampai final nnt// VOTE YA!!!! =)

9n0L4 berkata...

tak tgk pun. sbb tak tahu. huhu. dgr ac umum je kat mlm. :)

Deqla manjew berkata...

mmg layak depa menang.. gmbr johan tu dah mcm awie pulok.. haha

Mrs Velentine berkata...

tahniah Jozan

Nyue berkata...

nyue tgk award tu..nsb btul2 time anugerah tu..ehehehe.....

hope jozan mlm :)

dya bunga berkata...

tahniah...xrugi dya undi.haha

Related Posts with Thumbnails