16 Nov 2012

JOZAN BakaL Beraksi Esok dlm Maharaja Lawak MeGa

Assalammualaikum..
esok berlangsungnya Maharaja Lawak Minggu yg pertama..setelah sekian lama menunggu..akhirnya kini pasti..x sabar plak rasanya..mesti yang lain pun rasa mcm tuh gak kan..kesian para peserta mesti tgh sibuk practice dan reheasal serta berdebar-debar gitu..apa pun jgn lupa vote JOZAN..hehe tgk je cara undian kat gambar kt atas ni..gmbar tuh credit utk Nur Hazwani Ghazali hehe..aku sempat tgk prelude Maharaja Lawak Mega semalam yang menyaksikan Kump Balas,Kechik dan Mamu merebut satu tempat untuk ke Maharaja Lawak Mega 2012..suka dengan persembahan kumpulan MaMu kreatif sangat,lawak pun lawak,hope diorang terpilih join MLM2012 tuh..berbalik pada JOZAN x sabar nk tgk persembahan diorang mesti best..apapun aku sempat buat satu video mengenai JOZAN hehe awalnya dh janji dgn Fariha nak buat video JOZAN ala2 Bollywood sikit..tapi asyik tertangguh jer..so akhirnya jadi gak walaupun xde bollywood sgt,sekadar guna lagu bollywood versi rojak sbb liriknya byk bahasa inggeris..hehe..

Meh2..jemput2 tengok video den yg x seberapa ni..edit biasa2 jer..simple sgt..



♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

Chic Na berkata...

serius tak sabar. huhu..

nice video. sesuai sgt lagu dgn aksi2 jozan dlm video tuh. cikna pun rs nk joget sekali. dhoom machale.. hihi..

adyna berkata...

Memang minat set dgn jozan nie ;)

dya bunga berkata...

xsabar nak tgk esk..

Cik Nur berkata...

Gudluck untuk jozan.. :)

yg hot seat tu belum tahu lagi keputusannya kan..?

Cik Aini berkata...

hihihi
16 hb..esok kan..jom sama2 kita layan..mesti x kering gusi nih :)

Arina Shamsul berkata...

kak pun dah tak sabar2 dah ni dik..hehehe.

yana aina berkata...

tgguuuu .... xsbr nk tggu ginjal nie berlaga lg .. hehehhh

TiranaAduka berkata...

salam miss banu...

dah ada kat toren lum...hehehhehehe...

downdlood je TA untuk free masa nanti tgok..

Puan Siti berkata...

layann lawakk..:P

Deqla manjew berkata...

Kempunan ler nk tgk..xde astro...haha

izan mama mia berkata...

gd luck pada mereka semua

9n0L4 berkata...

tak dpt tgk sgt aritu. sibuk dgn persiapan terakhir perkawenan adek. tv bukak je 132. ;)

Che Rosliza Che mat berkata...

hihihi tak sabar nak tengok..

Solehah Shamsuddin berkata...

goodluck :)

wan nurul hezrina berkata...

sib langgan mustika kat astro..mmg banyak citer2 lawak ada johan n zizan..time maharaja lawak mcm nie lagilah besh tgk

Related Posts with Thumbnails