-->

30 Nov 2012

PAGE/TAB KHAS JOZAN IN MY BLOG

Assalammualaikum..
rasanya sekarang mmg semua tgh memperkatakan pasal JOZAN dan juga Maharaja Lawak Mega 2012 yg tgh hangat berlangsung..dan sekarang makin banyak blog2 baru yg menumpukan perhatian menulis hanya mengenai Zizan dan juga JOZAN..baguslah lebih byk lebih meriah gitu..ada gak yg bertanya kenapa my blog tidak hanya menumpukan dan menulis hanya pasal JOZAN???aku sebenarnya lebih suka menulis mengenai semua perkara dan aku tidak mahu mengkhususkan kepada satu perkara/benda sahaja..orang kata lebih banyak entry yang kita buat dalam pelbagai isu lebih banyak pembaca blog yg boleh kita tarik betul x?lagi pun pembaca blog pun ada kegemaran dan minat masing2..jadi lebih elok kita mempelbagaikan isi entry kita..tapi aku memang x leh lari dari tulis pasal JOZAN ni hehehe..rasanya dah banyak entry yang aku buat pasal JOZAN ni..sejak2 dri zaman Maharaja Lawak yang dulu sampai sekarang..

Ada gak yg bertanya kenapa jarang menulis pasal JOZAN sejak dua menjak ni?ye ke?haha mana ade kalau ada cerita diorang konform den update nyer..sejak start MLM2012 ni makin meriahlaa dgn cerita JOZAN nanti di blog ini..sebenarnya mmg dh jadi tradisi blog ini akan membuat review setiap benda yg ada kaitan dgn JOZAN..contohnya masa Maharaja Lawak, Super Spontan dan lain2..sila lah search di blog ini..insyaallah jumpanyer..maklumlah aku ni peminat tegar JOZAN sejak dari 2007 sampai sekarang..sejak dri awal kemunculan diorang di Raja Lawak 1 smpai jadi JOZAN skrg..kadang2 rasa dh mcm jadi wartawan lak semua benda pasal JOZAN den leh jawab hehehe..oh ye aku rajin gak mention link blog ni kat twitter JOZAN tapi aku x pasti la diorang pernah singgah ke tidak kan..hahaha so sekarang ni bagi memudahkan peminat2 JOZAN yg baru kenal blog ni aku dh buat satu page/TaB khas kt bhgian atas blog ni yg ada link2 entry mengenai JOZAN yg terdahulu..tu pun separuh je yg aku dpt letak ikutkan byk lagi tapi x larat aku nak cari dah..hehe kalau korang rajin leh cari sendiri dlm blog ni..

So kalau korang nak baca pasal JOZAN leh la klib Tab tersebut yg terletak kt atas sebelah Tab Review Korean DraMa tuh hehe..so selamat membaca k..jangan lupa singgah juga ke blog JOZAN FC Official yg turut diupdatekan oleh saya..jemput follow disana yer..--> jozanrajalawakfc.blogspot.com ~antara kandungan Tab mengenai JOZAN kt blog ni tuh leh tgk kt bawah ni..tapi ni sebahagian jer..nak tahu lebih lanjut klik je tab paling atas tuh yg tertulis JOZAN(JoHaN&ZizaN)

~Dan banyak lagi....~selamat membaca...gmbr kt atas sekali tu credit to Ameer Picture.

Jemput juga singgah ke Channel Youtube den..kt sana den ada upload video2 JOZAN Juga..meh singgah klik SINI

21 ulasan:

  1. mmg byk pasal jozan..tpi jozan mmg terbaik..hihi

    BalasPadam
  2. betul2.. kena pelbagaikan isi blog..baru la pembaca x bosan...hihi...semlm deqla lyn maharaja lawak mega episod 1 kat u tube..sakan gelak dgn incek hubby bile jozan wat persmbhn..johan jadi awie..haha..suara sama! x suka balas..entah apa2..ada unsur2 lucah pulak tu..pdn muka kena sound ngan awie.. haha..ok nnti deqla singgah u tube miss k.. :)

    BalasPadam
  3. suka benor dio Jozan nii erk..hik3..

    BalasPadam
  4. heheehe miss abnu mmg terkenal jozanner ni..moga berjumpa satu hari nanti ya ;-)

    BalasPadam
  5. terlepas la..nak tgok la kat tube..heheh

    BalasPadam
  6. makin maju log miss banu pasal jozan hehehe

    BalasPadam
  7. miss banu dah boleh jadi admin utk jozannerz club la. huhu..

    BalasPadam
  8. Wah!!! Minat betul ni!!! Kita pun minat dia!! Hope dorg menang!

    BalasPadam
  9. nurul sama cam deqla.mmg mencik tgk balas.lawak yang melampau banyak sangat dr awal sampai akhir sik jer lucah.gaknya otak diaorgnia mmg lucah??

    BalasPadam
  10. blog ni dengan jozan, mmg xdapat di pisahkan..!

    BalasPadam
  11. Akak setuju. Tengok jer Jozan, teringat Miss Banu. Nampak Miss Banu, teringat Jozan. Sangat sinonim. Yang penting awak happy kan.. nanti we all pun happy.

    BalasPadam
  12. miss banu betulker yang gosip zizan ngan nora danish tuh ek??

    BalasPadam
  13. wah hebatlah miss banu.ni mmg peminat tegar jozan btl2 ni

    BalasPadam
  14. hehehe
    kira sapa2 yg terlepas bleh riview kat sini lah kan Misz Banu kan.hihihi

    BalasPadam
  15. wa bestnyer..boleh tengok online..na tgok tv..adik konker tivi tengok disney channel ..ceh!

    BalasPadam
  16. wah...gempak lah jozan ade peminat macam akak:0

    BalasPadam
  17. blog peminat tegar jozan~~~ hehe :p

    BalasPadam
  18. mmg byk pasal jozan.....akak suka...akak ada ckp kat hubby akak...ada satu blog tue memang suka story pasal jozan kikiki

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017