-->

23 Jan 2013

Bila Sama Besday dengan Artis-23 ApRiL

Assalammualaikum..
Masa aku sekolah dulu susah benar nak cari orang yg sama besday dengan aku..selalunya mesti jauh x pun selang berapa hari..setakat ni yang paling dekat yang pernah aku jumpa adalah 22 April aku 23 April..yg 22 April ni member aku gak..pastu ada yg 20 April..yg tu jer laa yg paling dekat..kalau tengok artis lak yang aku tahu lahir bulan April sape jer..ooo baru ingat ZiZaN 15 April jauh dgn aku dekat seminggu beza hehe..akhirnye baru jumpa sorang ni artis gak pelakon gitu Hairul Azreen  yg besdaynya sama dgn den 23 April uolls..tahun beza sikit x byk la sikit hehe..janji tarikh sama..akhirnya jumpa org yg sama besday hahhaa..(abaikan kepoyoan aku hehehe)Hairul Azreen alaa yg berlakon jadi adik Zizan dalam Hantu Kapchai..sekarang die tgh meletup dengan watak Ikram dalam drama Hot kat tv3 skrg ni iaitu Setia Hujung Nyawa..dan juga Fear Factor..
Zain(Amar Ashraf) Elsalina(Nelydia Senrose) dan Ikram (Hairul Azreen)~Setia Hujung Nyawa..

sempat tanya die sendiri kat twitter muahahahah
hahaha nampak x kejakunan aku kat sini..hahahaha jakun tul sama besday ni kan...x kisahlaa jnji i like..

19 ulasan:

  1. best kalau dapat selebrate bersama artis tu hehe

    BalasPadam
  2. hihihi sama birthdaylah...siap tweet lagi..

    BalasPadam
  3. wah..untunglar sme besday dgn hairul azreen yg hensem itu..hihihi

    BalasPadam
  4. haha.. deqla pun ada sama besday ngan retis.. 11 mac sama ngan norish karman..tp x la jakon..haha =)

    BalasPadam
  5. kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

    BalasPadam
  6. kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

    BalasPadam
  7. kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

    BalasPadam
  8. kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

    BalasPadam
  9. kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

    BalasPadam
  10. wah! femes cm retis la..same date pulak dgn artis tu..hihi :)

    BalasPadam
  11. wahh..sama tu..
    tapi kan miss banu sama dengan kawan nur...

    hihihih

    BalasPadam
  12. Bestnya sama besday.. Akak nak kena twit2 ngan Kate middleton.. Hi hi

    BalasPadam
  13. masa sekolah dulu saya jumpe sorang kawan same besday...
    mas kerja pon saya jumpe sorang sama besday
    masuk GSF pon jumpe lagi sorang same besday....heheheh

    BalasPadam
  14. kirim slm kat dia erk yg sama besday dgn miss banu tu..heheheee

    BalasPadam
  15. hihihi
    best kot kalo sama retis..mesti siap habaq kat kwn eh bsday aku sama retis ni tau..jgn x caya.hahaha

    BalasPadam
  16. 23 april. same dgn aunty akak. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017