23 Jan 2013

Bila Sama Besday dengan Artis-23 ApRiL

Assalammualaikum..
Masa aku sekolah dulu susah benar nak cari orang yg sama besday dengan aku..selalunya mesti jauh x pun selang berapa hari..setakat ni yang paling dekat yang pernah aku jumpa adalah 22 April aku 23 April..yg 22 April ni member aku gak..pastu ada yg 20 April..yg tu jer laa yg paling dekat..kalau tengok artis lak yang aku tahu lahir bulan April sape jer..ooo baru ingat ZiZaN 15 April jauh dgn aku dekat seminggu beza hehe..akhirnye baru jumpa sorang ni artis gak pelakon gitu Hairul Azreen  yg besdaynya sama dgn den 23 April uolls..tahun beza sikit x byk la sikit hehe..janji tarikh sama..akhirnya jumpa org yg sama besday hahhaa..(abaikan kepoyoan aku hehehe)Hairul Azreen alaa yg berlakon jadi adik Zizan dalam Hantu Kapchai..sekarang die tgh meletup dengan watak Ikram dalam drama Hot kat tv3 skrg ni iaitu Setia Hujung Nyawa..dan juga Fear Factor..
Zain(Amar Ashraf) Elsalina(Nelydia Senrose) dan Ikram (Hairul Azreen)~Setia Hujung Nyawa..

sempat tanya die sendiri kat twitter muahahahah
hahaha nampak x kejakunan aku kat sini..hahahaha jakun tul sama besday ni kan...x kisahlaa jnji i like..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

❤Kamsiah❤ berkata...

best kalau dapat selebrate bersama artis tu hehe

Che Rosliza Che Mat berkata...

hihihi sama birthdaylah...siap tweet lagi..

Mira Adzlia berkata...

wah..untunglar sme besday dgn hairul azreen yg hensem itu..hihihi

Deqla manjew berkata...

haha.. deqla pun ada sama besday ngan retis.. 11 mac sama ngan norish karman..tp x la jakon..haha =)

are_lin@yu berkata...

suka tgk dia..baby face..hehe

dya bunga berkata...

kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

dya bunga berkata...

kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

dya bunga berkata...

kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

dya bunga berkata...

kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

dya bunga berkata...

kalau artis dya xjumpa lgi yg sama bufday ngn dya..hihi

Farisha Lyssa Farish berkata...

wah! femes cm retis la..same date pulak dgn artis tu..hihi :)

Karukord jagau berkata...

Alaaaa kita bln 3 ........

Cik Nur berkata...

wahh..sama tu..
tapi kan miss banu sama dengan kawan nur...

hihihih

Mrs Velentine berkata...

hehehe..sukalah tu kan

Si Matatajam berkata...

Bestnya sama besday.. Akak nak kena twit2 ngan Kate middleton.. Hi hi

lelamaisara berkata...

masa sekolah dulu saya jumpe sorang kawan same besday...
mas kerja pon saya jumpe sorang sama besday
masuk GSF pon jumpe lagi sorang same besday....heheheh

Nyue berkata...

kirim slm kat dia erk yg sama besday dgn miss banu tu..heheheee

Cik Aini berkata...

hihihi
best kot kalo sama retis..mesti siap habaq kat kwn eh bsday aku sama retis ni tau..jgn x caya.hahaha

9n0L4 berkata...

23 april. same dgn aunty akak. :)

Related Posts with Thumbnails