-->

23 Jan 2013

CoRat-CoRet JOZAN daLam FiNaL MaHaRaJa LaWak MeGa 2012

Assalammualaikum..
hari ni saja nak share pasal JOZAN lagi hehe..minggu ni mmg cite pasal diorang kat akhbar dan kat mana2 je hehehe nk baca mengenai artikel2 akhbar mengenai diorang leh la singgah blog JOZAN FC ye..dlm blog aku ni lak aku nk share 1 video yg aku jumpa di Youtube yg dirakam secara live di JB oleh peminat Jozan..Video ni ttg situasi yang berlaku ketika pengumuman pemenang2 hadiah untuk MLM2012..kalau tengok kt tv punya x lengkap sbb die x tunjuk betul2 apa yg berlaku atas pentas sebab dok sibuk fokus kat penonton kan..so mmg harus tgk video ni.clear pun clear cuma abaikan sikit bunyi jeritan dan sorakan diorang untuk JOZAN hahaha..kuat gak diorang jerit hahaha...


Ni plak video JoZan dari Gala TV(Astro Awani) Sweet je tgk JOZAN ditemuramah sama2..Johan duduk atas kerusi roda masa ni..jadi Zizan pun melutut disebelah..sweet je hehe..JamBu pon ade gak dalam video ni.


last sekali jeng2 GiF (Gambar BergeRak) JOZAN part Kiss..Credit to Nur Hazwani Ghazali.
"MEMELUK seseorang kepada saudaranya yang lain di samping menCIUMnya adalah dikira sebagai salah satu amalan daripada sunnah nabi s.a.w yang mulia. Padanya terkait sifat kasih sayang, menguatkan lagi kemesraan dan pertemuan, yang diakui sebagai sebaik-baik cara dan sikap kesantunan serta penghormatan diri. Dengan cara ini, lenyaplah perasaan sifat dengki, mengeratkan lagi ukhwah sesama Islam, menambahkan pahala dan sempurna Qudwah Hasanah terhadap nabi s.a.w dan sahabatnya r.a."
http://halaqah.net/v10/index.php?topic=8292.0


Kemudian di JohaRa Pagi Era-Ray dan Haniff ada menelefon JoHan pada isnin lalu,sempat gak diorang bertanyakan JoHan tentang gambar Zizan kiss pipi JoHan yg tersebar meluas di Twitter dan FB hahaha klik SINI untuk dengar apa komen JoHan..lawak jer..Antara yg JoHan ckp "Aku suruh die Cium tangan die Cium Pipi Aku suruh die Cium Pehaa Nak cium kaki" haha lawak jer..n ada lagi yg die ckp klik je untuk dengan lebih lanjut..

P/s- Review Final MLM2012 x buat lgi...haha

14 ulasan:

  1. ade je timbul isu kn..padahal, pkare tu xslh pun sbnrnye...

    BalasPadam
  2. maharaja lawak lg..minat sguh dia..muahahaha akk kur3ng sikit.huhuu

    BalasPadam
  3. diorang memang sweet...suke tgok diorang berdua....

    BalasPadam
  4. alolo.. sweetnye zizan kiss pp johan..haha.. ni mesti ada yg slh tanggapan ni..sbb kalo pompuan yg kiss gini org x ksh.. tp kalo lelaki ni depa nk ngata.. huhu.. lumrah..

    BalasPadam
  5. sweet bah..pada yg mempertikaikan kemenangan depa ni silalah berhenti bercakap2..

    BalasPadam
  6. sweet bah..pada yg mempertikaikan kemenangan depa ni silalah berhenti bercakap2..

    BalasPadam
  7. sweet bah..pada yg mempertikaikan kemenangan depa ni silalah berhenti bercakap2..

    BalasPadam
  8. sgt sweet kot zizan kiss johan..johan pun relek je bila zizan kiss die..comel gile la diorg ni..buat entry byk2 tau miss banu psl jozan ni..kite nk bace lg..part propaganza yg zizan kate johan terlampau istimewa n die xkacau johan time sakit pun comel..saye tgk kt instagram pun jozlynnhanania pun like gamba kiss ni~ :)

    BalasPadam
  9. kalo miss banu tau ape yg johan ckp time zizan dtg peluk johan before kiss tu share eh? die cm ckp something kt zizan yg tgh risau2 tu..maybe suruh relek kot..

    BalasPadam
  10. suke jozannn...!!
    suke zizang...!

    BalasPadam
  11. choclairissa@intan marliana-oo masa tu johan ckp kt zizan "Rapat Sikit" sbb zizan jauh sgt terus pastu Zizan kiss Johan hehehe..

    BalasPadam
  12. wah comelnyee die ckp rapat sikit..igtkan die ckp semangat sket..teringin nk dgr komen zizan psl kiss tu..mesti lg sweet kan? johan kn cm cover2 sket syg die tu..tp bila saye dgr sedutan pagi era tu pun johan xde ckp yg die mrh bila zizan kiss..suke suke :)saye tgk kt instagram pun jozlynnhanania pun like gambo zizan kiss johan :)

    BalasPadam
  13. tgk jugak pasal kiss tue...apa salahnya...just kiss tanda sahabat..

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017