15 Jan 2013

MERLIN & JOZAN

Assalammualaikum..
sape yg nak tengok ending final cite MERLIN leh laaa tengok tv3 sekarang ni..n sedia la tisu banyak2 yer ..uwaaaa
meh baca pasal MERLIN yg pernah aku buat dalam blog ni SINI dan SINI..
Jom undi JOZAN dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian kategori Online Gandingan di Layar Serasi   
JoHan & ZizaN Klik SINI untuk mengundi JOZAN..
Arhur & Merlin Johan & Zizan apa persamaan diorang ni????hehe 
cer teka..

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

16 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Miss banu, zizan mcm marah dkt johan..ape citer?

Tanpa Nama berkata...

Miss banu, zizan mcm marah dkt johan..ape citer?

Mama Adam berkata...

Tisu? Huwaaaa.... Hujan lebat... Astro x jalan :(

N.Aima K berkata...

mencari cari persamaan tp apa ya?

Cik Nur berkata...

baru habiss..! sedihhhhh...!!!
Tapi yg merln tua tu kenapa eh miss banu..kiranya negara tu dah maju kan...

BaNu Syah berkata...

Anonymous~Zizan marah dgn johan???xdelaaaa diorang okey jer..hehe jgn pikir bukan2 think positif k..jgn upe tgk final MLM2012..RUGI x tgk hehe..

BaNu Syah berkata...

Mama Adam-hehe astro x jalan..nanti try tgk kt tenet cite Merlin tu =)

N.Aima K ~Persamaan salah satunya adalah persahabatan diorang yg sweet =)

Cik Nur~ aah negara dah maju kiranya negara moden laa..Merlin tu hidup lama la kirenyer sampai tua dah ataupun Merlin tu x akan mati kot n time die tua tu die myamar haha mungkinlah kot..

Che Rosliza Che Mat berkata...

akak tgk malam tadi....sedih arthur mati...Merlin tetap tunggu Athur untuk hidup balik...

mekjangok berkata...

hai salam kenal & follow...mesti la nak tgk dua2..huhuhuhu..

Fieda Rafli berkata...

pasti jozan akan menang mlm final nanti kan..

N.Aima K berkata...

Morning salam ziarah ;)

Mrs Velentine berkata...

persamaaanya ialah mereka serasi bersama & rapat

Kesuma Angsana berkata...

dua2 sama2 hebat & best!

Cik Aini berkata...

persamaanya..
kalo ada Zizan tp xde Johan..x lengkap,sama mcm Merlin..kalo ada Athur sj pun x lengkap cite ni :)

Deqla manjew berkata...

x tgk.. hihi.. psstt.. cantik header baru.. :)

Si Matatajam berkata...

Tak kira la apa bezanya..dua2 akak suka ha ha

Related Posts with Thumbnails