-->

15 Jan 2013

MERLIN & JOZAN

Assalammualaikum..
sape yg nak tengok ending final cite MERLIN leh laaa tengok tv3 sekarang ni..n sedia la tisu banyak2 yer ..uwaaaa
meh baca pasal MERLIN yg pernah aku buat dalam blog ni SINI dan SINI..
Jom undi JOZAN dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian kategori Online Gandingan di Layar Serasi   
JoHan & ZizaN Klik SINI untuk mengundi JOZAN..
Arhur & Merlin Johan & Zizan apa persamaan diorang ni????hehe 
cer teka..

16 ulasan:

  1. Miss banu, zizan mcm marah dkt johan..ape citer?

    BalasPadam
  2. Miss banu, zizan mcm marah dkt johan..ape citer?

    BalasPadam
  3. Tisu? Huwaaaa.... Hujan lebat... Astro x jalan :(

    BalasPadam
  4. mencari cari persamaan tp apa ya?

    BalasPadam
  5. baru habiss..! sedihhhhh...!!!
    Tapi yg merln tua tu kenapa eh miss banu..kiranya negara tu dah maju kan...

    BalasPadam
  6. Anonymous~Zizan marah dgn johan???xdelaaaa diorang okey jer..hehe jgn pikir bukan2 think positif k..jgn upe tgk final MLM2012..RUGI x tgk hehe..

    BalasPadam
  7. Mama Adam-hehe astro x jalan..nanti try tgk kt tenet cite Merlin tu =)

    N.Aima K ~Persamaan salah satunya adalah persahabatan diorang yg sweet =)

    Cik Nur~ aah negara dah maju kiranya negara moden laa..Merlin tu hidup lama la kirenyer sampai tua dah ataupun Merlin tu x akan mati kot n time die tua tu die myamar haha mungkinlah kot..

    BalasPadam
  8. akak tgk malam tadi....sedih arthur mati...Merlin tetap tunggu Athur untuk hidup balik...

    BalasPadam
  9. hai salam kenal & follow...mesti la nak tgk dua2..huhuhuhu..

    BalasPadam
  10. pasti jozan akan menang mlm final nanti kan..

    BalasPadam
  11. persamaaanya ialah mereka serasi bersama & rapat

    BalasPadam
  12. persamaanya..
    kalo ada Zizan tp xde Johan..x lengkap,sama mcm Merlin..kalo ada Athur sj pun x lengkap cite ni :)

    BalasPadam
  13. x tgk.. hihi.. psstt.. cantik header baru.. :)

    BalasPadam
  14. Tak kira la apa bezanya..dua2 akak suka ha ha

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017