-->

5 Jan 2013

BERITA MLM2012~ZiZaN Sebak Beraksi Berseorangan

Assalammualaikum..
Hari ni entry blog aku mmg pasal MLM2012 jer..haha jgn marah or bosan k..hehhee..tadi dah janji dgn Farah Amira nak post artikel yang die buat mengenai Zizan/JOZAN di blog aku ni..so pada semua selamat membaca k..pandai die buat artikel ni dah rasa mcm baca majalah jer hehe..good job...



nak baca lebih jelas korang klik jer 2x kat gambar2 kt atas ni k..artikel kt atas credit to Farah Amira (FB)

7 ulasan:

  1. walaupun Zizan keseorangan time buat lawak minggu lepas, lawak dia tetap best :) -Jozan Supporters-

    BalasPadam
  2. dah macam baca majalah hiburan ni. hehe..

    BalasPadam
  3. Huaaa touching2..suka sgt bila johan n zizan sayang menyayang...haritu pun saya terbaca kt insta jozlynnhania ckp zizan dtg lwt zizan kt pcmc wpun sibuk...love jozan!

    BalasPadam
  4. Huaaa touching2..suka sgt bila johan n zizan sayang menyayang...haritu pun saya terbaca kt insta jozlynnhania ckp zizan dtg lwt zizan kt pcmc wpun sibuk...love jozan!

    BalasPadam
  5. memang nampak kan...zizan sebak....

    BalasPadam
  6. zizan sensorg pun best gak malam tu..tp kalo johan xde opkos la x lengkap jozan.. huhu

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017