5 Jan 2013

BERITA MLM2012~ZiZaN Sebak Beraksi Berseorangan

Assalammualaikum..
Hari ni entry blog aku mmg pasal MLM2012 jer..haha jgn marah or bosan k..hehhee..tadi dah janji dgn Farah Amira nak post artikel yang die buat mengenai Zizan/JOZAN di blog aku ni..so pada semua selamat membaca k..pandai die buat artikel ni dah rasa mcm baca majalah jer hehe..good job...



nak baca lebih jelas korang klik jer 2x kat gambar2 kt atas ni k..artikel kt atas credit to Farah Amira (FB)

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Dayana Bahar berkata...

good job miss banu...

Nisha Nisrina berkata...

walaupun Zizan keseorangan time buat lawak minggu lepas, lawak dia tetap best :) -Jozan Supporters-

Chic Na berkata...

dah macam baca majalah hiburan ni. hehe..

choclairissa@intan marliana berkata...

Huaaa touching2..suka sgt bila johan n zizan sayang menyayang...haritu pun saya terbaca kt insta jozlynnhania ckp zizan dtg lwt zizan kt pcmc wpun sibuk...love jozan!

choclairissa@intan marliana berkata...

Huaaa touching2..suka sgt bila johan n zizan sayang menyayang...haritu pun saya terbaca kt insta jozlynnhania ckp zizan dtg lwt zizan kt pcmc wpun sibuk...love jozan!

Cik Nur berkata...

memang nampak kan...zizan sebak....

Deqla manjew berkata...

zizan sensorg pun best gak malam tu..tp kalo johan xde opkos la x lengkap jozan.. huhu

Related Posts with Thumbnails