16 Jan 2013

Raaz 2

Assalammualaikum..
Sebelum ni aku dah pernah tengok cite Filem Bollywood Raaz 3 tapi Raaz 2 tak sempat tengok lak..ni baru berkesempatan tengok Raaz 2..okey gak la cite die..Raaz 2 dan Raaz 3 jalan cerita die adalah berlainan..bukan sambungan yer..harap maklum hehhe...
Jom layan cite seram ni versi Bollywood..hehe Hero cite ni namanya Emran Hashmi manakala heroin cite ni namanya Kangana Ranout..sinopsis die lebih kurang gini Emran ni pelukis dan die ada kelebihan istimewa..bila die dapat melukis gambar kangana walaupun belum pernah berjumpa..first time diorang berjumpa Emraan amat terkejut bila orang yang dilukisnya benar2 wujud dialam nyata..Kangana pula diganggu oleh something n senang dirasuk..nak tahu selanjutnya korang layan jela cite ni...Video kt bawah ni ada english subtitle jadi senang la nk faham hehe..

RAAZ 2


♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

19 ulasan:

Lia Ilnia berkata...

cerita hantu? heee, sebolehnya nak elak cerita cam gini...

Mrs Velentine berkata...

mesti seram...sebab bolloywood punya seram lain

Mrs Velentine berkata...

done digi

kisah si dairy berkata...

wah...bagus info nie..boleh la tgk nti

kinara kinatara berkata...

line slow x dapat nak tengok :(

Misz Mieza berkata...

Citer antu ke ni ?

Cik Nur berkata...

ni kalau deqla dia sukalah ni..
heeee.. :)

miss banu, xde ke filem korea yg best2...

kalau yg bersiri susah nak tgk..huhuh

Cik Nur berkata...

sesuke hati je request dekat miss banu eh..heeeee.. :p

lelamaisara berkata...

wah dah lame tak layan cite hindustan ni....kalu deqla mesti suke..hehehhe

BaNu Syah berkata...

yup cite seram ni..'
Cik Nur-saya x tengok filem korea..sy layan drama korea jer hehehe..

Hanif Idrus berkata...

Aku tak suka tengok cita hantu...takut....

N.Aima K berkata...

lama sudah nda layan hindii

dya bunga berkata...

ala..line slow..xdpt nk tgk..

Cik Aini berkata...

opssss
ai mngudur diri la kalo bab2 seram ni...huhuhu cite hantu2 mmg x tgk tmasuk lah cite melayu.hehehe

Deqla manjew berkata...

jarang citer hindustan genre seram kan.. sekali skala best gak..owhh ingatkan sambungan..huhu

❤Kamsiah❤ berkata...

laaa...ketinggalan keretapi akak...sbb cuma tgk Raaz pertama dulu ja..dah berbelas tahun..kena download ni

Si Matatajam berkata...

Akak pun suka layan Raaz

9n0L4 berkata...

raaz 3 yg setan jahat tu kan. cite pasal roh kan kan. hee.

Nurulhuda Najmi berkata...

Tajuk tu je sama. Siri ceritanya lain. Batu ku tahu. Malam ni layan raaz 2.-nuyun najmi. 😊

Related Posts with Thumbnails