23 Jan 2013

Siapa Juara Maharaja Lawak MeGa Pilihan Korang?

Assalammualaikum
Malam ni adalah Final Maharaja Lawak Mega 2012..siapakah juara nyer??segala kemungkinan boleh berlaku..suspennyer..haha yg pastinya final MLM2012 semua peserta akan buat yg terbaik..adakah banyak kejutan di final nanti??entahlaa tunggu dan lihat jer nanti..Sepanjang MLM2012 JOZAN lah yg palik banyak dugaan sekali..semua tertanya-tanya adakah JOHAN ada di final nanti??entahlaa..kita doa2 kan die dapat perform di final..kalau die xde redhoo jer laaa..kesihatan lebih penting..apapun mana tau ada kejutan ker kan..semoga semuanya dipermudahkan untuk JOZAN..

Kump JamBu adalah saingan terdekat untuk JOZAN..mereka pastinya sudah bersedia untuk menggegar JB mlm ni..begitu juga SHIRO yg ada kelebihan bila perform di tempat sendiri iaitu di JB..x kurang hebatnya BOBOI yang sudah berjanji nak memberikan persembahan terbaik sebagai tanda penghargaan kepada peminat yg menyokong mereka..SAYWHO juga tidak ketinggalan mahu mencuit semua hati penonton Malaysia..jadi nantikan Final MLM2012 malam ini..pastinya happening dan gempaq..
jom tengok review2 aku untuk MLM2012 dari minggu pertama sampai minggu ke 9..enjoy...

Review FiNaL nantikannn okey...

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

15 ulasan:

Cik Nur berkata...

pilihan Nur :

1.Jozan
2.Jambu
3.Shiro
4.SayWho
5.Boboi

heeeeeee.. :)

Asyiqin Haulisah berkata...

jozannnn!! peminat diorang ramai, yup diorang juara, pasti. heee.

nadia berkata...

Jozan kut.. Tak pun Shiro.. :)

Fieda Rafli berkata...

harap ada la kejutan dari jozan..

Mrs Velentine berkata...

MV pilih jozan @ jambu

Mayang ABDUL RAZAK berkata...

JAMBOOO.. JAMBOO..

TiranaAduka berkata...

salam mis banu
Tiranaaduka dtg melawat.

Yumida berkata...

suka jozan..tp suka lg pd jambu..coz ade effort yg diorg tunjukkan...hmmm..sape la yg bertuah memenangi undian peminat...nantikan....

Nyue berkata...

jozan cnfrm dah..hehehhee

Cik Aini berkata...

hehehe
dah tau dah sapa yg menang..hihi
opcoz la Jozan :)

Cinta Misteri berkata...

JOZAN mmg terbaek laaa.
miss banu nk tau knapa zizan jd UAI lg mlm smlm???? sbbnya mlm ni UAI brada di Johor dn pstinya UAI adalah idola johan.

mlm smlm CiM tengok bola kt stadium larkin.

Cinta Misteri berkata...

haaaa...bleh komen pownnn

kinara kinatara berkata...

nantikan kemenangan siapa..:)

9n0L4 berkata...

suke jambu jugak. jozan sudah pasti la. :)

Deqla manjew berkata...

Selain jozan n jambu deqla suke sepahtu..tp nape depa x join ehh kali ni??

Related Posts with Thumbnails