-->

4 Jan 2013

ThaNks Cik NuR~GSF

Assalammualaikum..
Petang tadi tetiba ada satu surat sampai..bila aku belek sampulnyer..senyum dah sampai telinga mcm dapat surat cinta plak hahaha..suprise gitu from GSF( Group Segar Follower) kiriman Cik Nur..ole2 dari Melaka..thanks yer Cik Nur..mmg seronok dapat hadiah suprise2 ni hehe..n hari ni aku pun terlebih rajin nak  update blog so terus aku up entry pasal ni..laju kan..haha terima kasih byk2 pada semua geng2 GSF yang sangat baik hati yg rajin buat suprise2 ni..semoga ukhwah antara kita terus terjalin..aminnn...
meh semua singgah ke blog Cik Nur yg gojes tuh..~ http://cahayacita2.blogspot.com

lepas tiba surat/Suprise dari Cik Nur ni tiba lagi satu surat yg mmg aku x duga leh dapat..huhu seronok n dlm masa yg sama rasa cuak lak..hope semuanya berjalan lancar nanti..amin...

P/s-fuhhh kecoh kat FB n Twitter pasal JOZAN yg x dpt beraksi sama2 untuk minggu ni dlm MLM2012 sbb Johan masih di Hospital kita doakn semuanya berjalan lancar..

11 ulasan:

  1. wah...ade cenderahati dr melaka~~~ :D

    BalasPadam
  2. Keychain dr Melaka tu soping sesama tu hi hi...Owh rupanya Nur nak buat surprise yek..Tahniah Cik Banu.. Skang baru lepas layan Zizan kat MLM ni..tapi persembahan Zizan tetap mantap walau tanpa Johan..tahniah Zizan..

    BalasPadam
  3. wah dari cik nur ye...cute keychain tu..:)tahniah la ye...

    BalasPadam
  4. ehh..siap buat entry lagi.
    susah2 je miss banu ni.. malu nur jadinya..hihih.. :)

    apapun, Nur harap, Miss banu suka ole2 yg tak seberapa tu ye...

    Kenangan2an bersama... :)

    BalasPadam
  5. comelnya kak:)
    huhu..dengar cerita zizan sorang pom best...:)

    BalasPadam
  6. cik nur mmg baik hati. untung dpt jumpa dia hari tu. :)

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017