-->

22 Okt 2013

Done Watching This Film

Assalammualaikum..
Sebelum ni asyik tengok cite Korea jer, tetiba rindu nak tengok cite hindustan plak, so try layan filem baru yg bertajuk Ramaiya Vastavaiya. Filem ini dibintangi oleh Girish Kumar & Shruti Haasan. Aku suka tengok heroin cite ni, cantik sangat gitu, hero die biase2 jer, x hensem pun hehe. Jalan cerita filem ni bolehlaa tahan..simple2 gitu, Boring2 nak layan tu kira bolehlaa. Aku tengok cite ni secara online. Aku tengok cite ni tanpa ada subtitle hahaha nasib den paham. Cite hindustan mmg susah nak jumpa yg ada subtitle huhu. Sila tengok Sinopsis cite ni kat bawah ni k.

7 ulasan:

  1. amboi...saya peminat hindustan dan korea.....salam.

    BalasPadam
  2. waaa.. dasyat jugak awak bole faham bahasa industan..?

    BalasPadam
  3. boleh geng deqla ni, boleh paham tgk tnpa subtitle..heheheh

    BalasPadam
  4. tu dia miss banu layan hindustan lak.haha asalkan miss banu seronok tgk cte ni ye

    BalasPadam
  5. korea kite suke
    hindi kite suke
    hehe

    BalasPadam
  6. wahh..pelakon baru.. heroin dia mmg cantik sgt!

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017