22 Okt 2013

Done Watching This Film

Assalammualaikum..
Sebelum ni asyik tengok cite Korea jer, tetiba rindu nak tengok cite hindustan plak, so try layan filem baru yg bertajuk Ramaiya Vastavaiya. Filem ini dibintangi oleh Girish Kumar & Shruti Haasan. Aku suka tengok heroin cite ni, cantik sangat gitu, hero die biase2 jer, x hensem pun hehe. Jalan cerita filem ni bolehlaa tahan..simple2 gitu, Boring2 nak layan tu kira bolehlaa. Aku tengok cite ni secara online. Aku tengok cite ni tanpa ada subtitle hahaha nasib den paham. Cite hindustan mmg susah nak jumpa yg ada subtitle huhu. Sila tengok Sinopsis cite ni kat bawah ni k.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

7 ulasan:

Muhammad Khairuddin Lim berkata...

amboi...saya peminat hindustan dan korea.....salam.

KongsiBlog berkata...

waaa.. dasyat jugak awak bole faham bahasa industan..?

Cik Nur™ berkata...

boleh geng deqla ni, boleh paham tgk tnpa subtitle..heheheh

Solehah Shamsuddin berkata...

tu dia miss banu layan hindustan lak.haha asalkan miss banu seronok tgk cte ni ye

piqa da bajitos berkata...

korea kite suke
hindi kite suke
hehe

Kathy Rbain berkata...

terbaik..

Deqla Manjew berkata...

wahh..pelakon baru.. heroin dia mmg cantik sgt!

Related Posts with Thumbnails