6 Okt 2013

JOZAN Sahabat Selamanya

Klik 2 kali untuk besarkan artikel diatas..

Assalammualaikum..
Kalau tak silap artikel ni keluar kat paper Metro semalam..tak habis2 pasal isu JoZan ada masalah tu..cer korang baca statement Zizan kat atas ni. Zizan menjawab dengan baik soalan wartawan diatas..Seriously sejak dulu lagi memang dah selalu keluar pasal isu ni and JoZan tetap sweet n saling support each other. Dalam ramai2 artis kat Malaysia xde sape leh lawan persahabatan JOZAN yang sentiasa sweet ni. Diorang cuma busy jer sekarang ni. Memang ramai merindukan JOZAN ni. Tak kurang jugak yang tweet kat Nizam Sani suh gandingkan JOZAN lagi hehe. Johan dan Zizan ni walaupun dah lama x berjumpa tapi dalam hati diorang tetap ada JoZan. Apapun akan tetap menanti JOZAN bergandingan semula. ^_^

JOZAN Dari Dulu sampai sekarang tetap Sahabat Selamanya 2007-2013 and forever



P/s- Gambar Artikel credit to Facebook & Ira Jozannerz

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

5 ulasan:

Cik Nur™ berkata...

BFF selamanya diorg ni..jgnlah ada yg laga2kan diorg kan..

Kathy Rbain berkata...

sahabat untuk selamanya..

Mia Liana berkata...

sweet je tengok diorang ni..

Deqla Manjew berkata...

alahaii.. mcm ni pun nak jadikan gosip ke.. kena la phm masing2 sibuk..xkan nak bergerak sama je kot.. cetek pikiran..huhu..

kayyana berkata...

btul tu.. dieorg mmg sahabat sejati.. hehehehe

Related Posts with Thumbnails