-->

31 Okt 2013

Wajah Pelakon Bollywood Masa Kecil- Jawapan!!

Assalammualaikum..
Hari tu ada buat Entry pasal Wajah Pelakon Bollywood Masa Kecil- Cuba Teka?.. so hari ni aku nak bagi jawapanlah siapakah mereka tu semua hehehe...Thanks pada yang sudi meneka dan memberikan jawapan masing2, ada yang betul semua tu syabasss, ada yang hampir tepat, separuh tepat, dan ada yang kurang tepat, apa pun thanks korang sebab sudi meneka. So mari kita tengok Jawapan kepada Wajah2 Pelakon Bollywood Masa Kecil, Aku yang edit gambar2 kat bawah ni hehe siap letak gambar masa diorang kecil dan juga gambar masa sekarang. Enjoyyy...

JawaPan..

1- Katrina Kaif
2- Preity Zinta
3- KajoL 
4- Deepika Padukone
5- Aishwarya Rai 
6- Madhuri Dixit 
7- Kareena Kapoor
8- Rani Mukerji 
9- Shahid Kapoor
10- Aamir Khan
11- Ranbir Kapoor
12- Shah Rukh Khan
Itulah Jawapannya, paling suka tengok muka Shah Rukh Khan & Aamir Khan masa kecik2 comel bangat hehehe..korang pulak macam mana??.

Dibawah ini adalah mereka2 yang rajin dan sudi untuk meneka gambar2 diatas..

6 ulasan:

  1. setuju..SRK masa kecik mmg comei sgt.. sbb tu bila dia dah tua ni menten cute..haha.. (kalo dah minat, puji ajer.) ;p

    yeayy.. deqla dpt teka betul semuanya.. ate, peminat hindustan. ;)

    BalasPadam
  2. Kareena Kapoor comel sngt masa kecik ..

    BalasPadam
  3. hahahah..
    ada yg tak kenal pon even dah besar..
    x sngka yg ke 5 tu aisyawarai

    BalasPadam
  4. kajol tu, mmg tak hilang mata dia sampai ke besarkan..hehehe

    BalasPadam

Terima Kasih kerana sudi meninggalkan komen anda di sini. Sila komen dengan berhemah yer.

Design By Sis Hawa | Copyright Reserved By Miss Banu 2009-2017