4 Okt 2013

Keywords Nuffnang About JOZAN

Assalammualaikum..
Terkejut plak tgk kat keywords tu ada yg cari pasal Johan & Zizan gaduh lak hehe.
Ni mesti pasal artikel akhbar hari ni yang ada cakap pasal ni. Tajuk artikel tu Zizan menafikan bermasam muka dengan Johan. Diorang kan busy dengan komitmen masing2 n jarang digandingkan di tv sebab tu timbul isu ini. Sedangkan JOZAN tu sangat laa sweet n saling menyokong antara satu sama lain. Tak mungkin diorang leh gaduh2 ni. Dalam artikel tu, Zizan ada cakap yang die akan sentiasa mencari masa untuk jumpa Johan kalau die datang ke Astro n untuk mempromosikan apa2 di radio. Insyaallah dimasa akan datang JOZAN akan bergandingan semula. Ramai peminat yang dah merindukan JOZAN. Cuma sekarang ni dua2 sangat sibuk dengan kerja masing2 jer.

♥Like , tweet and g+ peliss ! ♥

10 ulasan:

Solehah Shamsuddin berkata...

alahai, biasalah tu busy. mana da masa klu nk sll bersama. peminat mstilah paham juga :)

Deqla Manjew berkata...

yela kan.. zizan kan xde dlm super spontan.. semcm terpisah pulak depa nih.. huhu

Cik Nur™ berkata...

hamboiii..diorg, pasal gduh laju je cari ehh...

masing2 bz..xde masa nak jumpa...pastu wartawan wat cerita hot lakk...

dya bunga berkata...

peminat kne phm jgk..xslalu dorg blh bersamakan..masing2 sibuk dgn kerja dan cari rezeki

Kathy Rbain berkata...

jgn gaduh2 k...

fieda berkata...

msg2 kan sibuk dgn keje msg2 kan..tu yg nmpk dorang dh jarang bersama

lelamaisara berkata...

psal bergaduh laju je ek cari...

Norhasniza Khalid berkata...

tak mooo gado2 ye.. hihi

LYAfrina berkata...

hihi.. rnai y sygkn JOZAN

kayyana berkata...

pandai pandai je dieorang buat cerita jozan bergado,...

Related Posts with Thumbnails